آیا کاشت ایمپلنت دندان سرطان دهان  را در پی دارد ؟

بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | آیا کاشت ایمپلنت دندان سرطان دهان  را در پی دارد ؟

آیا ایمپلنت منجر به سرطان می‌ شود؟

بیماری سرطان دهان  |  یکی از باورهای غلط که در بین افراد رواج پیدا کرده این است . که این ایمپلنت سرطان‌زا است و بسیار بپرسند که آیا ایمپلنت سرطان زا است؟  زیرا همین باور غلط باعث شده تا بسیاری از افراد از انجام ایمپلنت منصرف شده . و یا برای انجام آن مردد شوند . این در حالی است که این باور کاملاً اشتباه بوده . زیرا گزارشی مبنی بر سرطان‌زا بودن ایمپلنت موجود نیست.

در سال تقریباً حدود ۶۰ هزار نفر در دنیا مبتلا به سرطان دهان می‌شود . و اغلب افرادی به این بیماری مبتلا می‌شوند که دخانیات و یا مشروبات الکلی مصرف می‌کنند. ما در ادامه قصد داریم که دلیل اشتباه بودن این باور را بررسی کنیم . برای متقاضیان بگوییم که این نگرانی کاملاً بیهوده است.

ما قصد داریم به سؤالاتی چون مراحل انجام ایمپلنت دندان چگونه است؟ آیا ایمپلنت ممکن است باعث سرطان شود؟ چطور باید مطمئن شده ایمپلنت سرطان‌زا نیست؟ پاسخ دهیم.


همراه ما باشید با مطالب آموزنده و خواندنی از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان :


بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | با روکش شل شده ایمپلنت چه باید کرد ؟

سرطان دهان چیست و چگونه ایجاد می‌شود؟

یکی از بیماری‌هایی که متأسفانه در حال حاضر شایع شده سرطان است . و دلیل آن رشد بیش از حد سلول‌های بدخیم در بدن است . متأسفانه این مشکل در افراد میان‌سال بیشتر به چشم می‌خورد. سرطان دهان در اصطلاح پزشکی کارسینوما نام دارد . و به‌سرعت در بخش‌هایی چون زبان گونه و یا لب پخش می‌شود.

از علائم این مشکل می‌توان به آفت، گوشت قرمز و یا یک خط در دهان اشاره کرد که در نهایت منجر به سرطان می‌شود. دلایل این سرطان شامل مصرف دخانیات، مشروبات الکلی و ویروس ایدز است. این بیماری در بین افراد جوانی که تنباکو می‌جوند، افراد میان‌سال بالای چهل سال، اشخاصی که دندان دائمیشان افتاده است . و افرادی که به بهداشت دندانشان توجهی ندارند نسبت به دیگر افراد شایع‌تر است.

تشخیص خوش‌خیم و یا بدخیم بودن سرطان نیز می‌بایست در آزمایشگاه‌های پزشکی توسط پاتولوژیست انجام شود . و درصورتی‌که این بیماری خوش‌خیم باشد با عمل جراحی قابل‌درمان است. درمان سرطان دهان ممکن است شامل جراحی، رادیوتراپی، شیمی درمانی و درمان‌های دیگر باشد. در صورت تشخیص سرطان دهان، درمان سریع و مؤثر بسیار مهم است . تا احتمال بهبود بیشتر شود.

خصوصیات این ضایعه عبارتند از: این ضایعه بزرگ شده، زخمی می‌شود . و به آسانی خونریزی می‌کند. وجود این ضایعه ممکن است . مانع جا افتادن مناسب دندان‌های مصنوعی گردد. این ضایعه ممکن است . باعث سفت شدن زبان و اشکال در کنترل آن گردد . و از این طریق، تکلم و بلع را دچار اختلال سازد.

آیا ایمپلنت ممکن است باعث سرطان دهان شود؟

یکی از مواردی که متأسفانه بسیاری از افراد را از انجام ایمپلنت منصرف کرده است خطر سرطان دهان است. همانطور که در بالا گفتیم آمار بروز این بیماری بسیار کم بوده و به همین دلیل جای هیچ‌گونه نگرانی نیست.

ایمپلنت دندان نه‌ تنها سرطان‌زا نیست؛ بلکه فوایدی همچون جلوگیری از تحلیل استخوان را دارد و بهترین جایگزین برای دندان ازدست‌رفته است؛ زیرا پایه کاشته شده در فک همانند ریشه عمل کرده و خوشبختانه تابه‌حال در بیمارانی که دندانشان را ایمپلنت کرده‌اند گزارشی مبنی بر سرطان دهان نبوده است.

ایمپلنت سرطان زا

یکی از دلایلی که باعث شده افراد تصور کنند که ایمپلنت سرطان‌زا است شبیه بودن برخی از عوارض ایمپلنت به کارسینوما است که شامل التهاب لثه، بروز عفونت، لق شدن ایمپلنت، آسیب به عصب و خونریزی لثه می‌شود. در ادامه قصد داریم تمامی این موارد را به طور کامل بررسی کنیم که به شرح ذیل هستند :

  1. التهاب لثه: یکی از عوارض که ممکن است بعد از ایمپلنت رخ دهد التهاب لثه است. این عارضه را افراد به دلیل شباهت بسیار با سرطان دهان اشتباه می‌گیرند.
  2. بروز عفونت: گاهی اوقات محل ایمپلنت دچار عفونت می‌شود و ضعف دهان را به همراه دارد. این مشکل با مصرف آنتی‌بیوتیک درمان شده و هیچ ربطی به سرطان دهان ندارد.
  3. لق شدن ایمپلنت: ایمپلنت بنا به دلایل مختلف چون نداشتن استحکام کافی فک شل می‌شود. عوارض این مشکل نیز مشابه سرطان دهان است؛ اما لزومی به نگرانی نیست و پس از مواجه‌شدن با این مشکل لازم است تا سریعاً به دندانپزشک خود مراجعه کنید.
  4. آسیب‌دیدگی عصب: برخی موارد ممکن است عصب افراد در زمان کاشت ایمپلنت آسیب ببیند که با درد و بی‌حسی همراه است.
  5. خونریزی لثه: از دیگر عوارضی که ممکن است افراد پس از ایمپلنت آن را تجربه کند خونریزی لثه است، این مشکل موقت بوده و معمولاً بعد از یک هفته برطرف می‌شود.

توصیه به بیماران این است که قبل از انجام ایمپلنت در انتخاب پزشک بسیار دقت کنید، این درمان بسیار حساس بوده و ممکن است با کوچک‌ترین خطای متخصص عوارض جبران‌ناپذیری برای بیمار ایجاد شود.

بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | . تغییر رنگ ایمپلنت دندان چطور اتفاق می افتد ؟

چطور باید مطمئن شده ایمپلنت سرطان‌زا نیست؟

در حال حاضر مطالعات نشان داده‌اند که استفاده از ایمپلنت دندانی با مواد معمولا ایمن است و باعث ایجاد سرطان نمی شود. دندانپزشکان این اطمینان را به بیماران می‌دهند که بعد از ایمپلنت هیچ‌گونه سرطانی به وجود نمی‌آید و می‌توانید با خیال راحت جای خالی دندانتان را پرکرده و از لبخند زیبا لذت ببرید.

تحقیقاتی که بر روی سرطان‌زا بودن ایمپلنت انجام شده نشان داده که میزان احتمال سرطان بعد از ایمپلنت 0.00017 است. به گفته دندانپزشکان این درمان تنها موجب سرطان نمی‌شود؛ بلکه مزایای بسیاری همچون کمک به رشد فک و جلوگیری از تحلیل فک را به همراه دارد.

چرا افراد سرطانی دچار پوسیدگی دندان می‌شوند؟

بسیاری از افراد چه جهت ایمپلنت دندانشان اقدام می‌کنند افراد سرطانی هستند؛ زیرا شیمی‌درمانی و رادیوتراپی باعث شده که بزاق دهان از بین رفته و خشکی دهان پدید آید، علاوه‌ بر آن ، باکتری‌های دهان نامتعادل شده و باعث کاهش کلسیم و فسفر می‌شوند.

درمان های سرطانی ممکن است باعث تغییر در رژیم غذایی فرد شود . و مصرف بیش‌ازحد غذاهای شیرین و ترش می‌تواند باعث افزایش خطر پوسیدگی دندان شود. این درمان علاوه بر عوارض گفته شده، ضعف سیستم ایمنی بدن را نیز به همراه دارد . و تمام این عوامل دست‌به‌دست هم داده و باعث می‌شوند . تا افراد سرطانی در معرض پوسیدگی دندان قرار گیرند.

بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | امکان حرف زدن بعد از ایمپلنت دندان وجود دارد؟

آیا انجام ایمپلنت برای افراد سرطانی ممکن است؟

همانطور که در بالا گفتیم یکی از متقاضیان ایمپلنت افراد سرطانی هستند . این افراد بسیار از دندانپزشکان می‌پرسند که چه زمان افراد سرطانی می‌توانند ایمپلنت کنند؟

افرادی که مبتلا به سرطان هستند به مدت سه ماه می‌بایست از شیمی‌درمانی‌شان گذشته باشد، در غیر این صورت نمی‌توان برایشان ایمپلنت انجام داد؛ زیرا زمانی که فرد در حال شیمی‌درمانی است ایمنی بدنش پایین آمده و در معرض خطر عفونت لثه است. همچنین احتمال عدم موفقیت ایمپلنت در این افراد بسیار بالا است.

برای مثال، برخی درمان‌های شیمیایی و رادیوتراپی ممکن است باعث افزایش خطر عفونت شود که ممکن است مشکلاتی برای ایمپلنت ایجاد کند. همچنین، برخی از درمان‌های شیمیایی و رادیوتراپی امکان دارد که باعث کاهش سلامت دندان‌ها و لثه شده که می‌تواند به مشکلاتی برای نصب ایمپلنت منجر شود.

دسته بندی : مطالب آموزشی بهترین ایمپلنت اصفهان و شهرکرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *