مراحل کاشت ایمپلنت دندان

مراحل کاشت ایمپلنت دندان | بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان |

بررسی مراحل کاشت ایمپلنت دندان

مراحل کاشت دندان تقریبا در تمام موارد یکسان است مگر اینکه بیمار به دلایل مختلف به درمان‌های جانبی نیز نیاز داشته باشد. در این مطلب از سایت دکتر مهران دانشمند، بهترین ایمپلنت شهرکرد مراحل کاشت ایمپلنت دندان را مورد بررسی قرار می دهیم.

یافتن متخصص ایمپلنت دندن

اولین و مهم‌ترین مرحله برای کاشت دندان، پیدا کردن بهترین متخصص ایمپلنت است. برای این کار می‌توانید از طریق دوستان و آشنایان یا فضای مجازی اطلاعات مختلفی درباره دندان پزشکان کسب کرده و در نهایت بهترین و متخصص‌ترین دندانپزشک را پیدا کنید. ابتدا به متخصص مراجعه می‌کنید تا شرایط دهان و دندان شما به طور کامل بررسی شود. با گرفتن عکس وضعیت به کامل مشخص می‌شود.

انجام معاینه RTG و CT 3D

یکی از معاینه‌های بسیار مهم که برای بررسی شرایط بیمار برای انجام ایمپلنت صورت می‌گیرد، معاینه RTG است. در این روش به کمک اشعه ایکس از دندان‌های بیمار عکس گرفته می‌شود. در این عکس ساختار استخوان‌های فک بیمار به طور کامل بررسی شده و استخوان‌هایی که برای کاشت مناسب هستند، مشخص می‌شوند. پس از آن دندانپزشک می‌تواند برای تعداد و نوع ایمپلنت تصمیم گیری کند.

CT 3D یکی دیگر از بررسی‌هایی است که به توصیه دندانپزشک قبل از انجام ایمپلنت انجام می‌شود. با این تصاویر سه بعدی نیز ساختار و ابعاد آناتومیکی به صورت کامل نشان داده می‌شوند. به این صورت پزشک با آگاهی کامل برای درمان اقدام کرده و از بروز مشکلات پیش بینی نشده جلوگیری می‌شود.

کشیدن دندان‌های آسیب دیده

اگر فرد دارای دندان‌های آسیب دیده باشد و بخواهد به جای آن‌ها از کاشت ایمپلنت استفاده کند، باید ابتدا برای کشیدن دندان‌ها اقدام کند. این کار باید با دقت و حساسیت زیادی انجام شود تا صفحه باکال و استخوان‌های اطراف دندان به هیچ عنوان دجار آسیب نشوند. پس از کشیدن دندان، اطراف آن و استخوان‌ها به طور کامل بررسی می‌شوند. حفره داخل استخوان بررسی شده و در صورت سالم بودن برای ادامه ایمپلنت اقدام می‌شود. در غیر این صورت باید درمان‌های جانبی انجام شود.

پیوند استخوان

گاهی اوقات لازم است در مراحل ایمپلنت درمان‌های جانبی مانند جراحی پیوند استخوان و یا لیفت سینوس انجام شود که درمان آن توسط دندانپزشک انجام می‌شود. در این شرایط بیمار دارای استخوان فک ضعیف یا با تراکم پایین است که قبل از کاشت ایمپلنت باید درمان شود. پس از انجام عمل پیوند استخوان معمولا 4 تا 12 ماه زمان برای بهبودی لازم دارید. در واقع پس از اتمام روند درمان و بهبودی کامل می‌توانید برای کاشت اقدام کنید.

قرارگیری ایمپلنت در فک در مراحل کاشت ایمپلنت

پس از آماده شدن کامل استخوان، باید کاشت صورت گیرد. این مرحله کاشت دندان، برای قرارگیری پیچ فلزی درون استخوان فک است. این پیچ از جنس تیتانیوم بوده و مقاومت و سازگاری بالایی با استخوان و بدن انسان دارد. از این فلز به عنوان ریشه دندان استفاده می‌شود. معمولا مرحله قرارگیری فلز 1 تا 2 ساعت زمان می‌خواهد. پس از کاشت فلز درون استخوان باید مدت زمانی را برای بهبودی و جوش خوردن استخوان فک منتظر بمانید. این پروسه ممکن است از 5 تا 7 ماه برای فک پایین و بالا طول بکشد. پس از بهبودی کامل با نظر پزشک سایر مراحل انجام ایمپلنت صورت می‌گیرند.

نکاتی در مورد ایمپلنت دندان زایگما | بهترین ایمپلنت شهرکرد

استفاده از هیلینگ کپ بر روی ایمپلنت

پس از اتصال کامل پایه فلزی در استخوان فک، باید به سراغ مرحله بعدی درمان بروید. در این مرحله دندان پزشک هیلینگ کپ یا همان تاج موقت را بر روی پایه فلزی قرار می‌دهد. پس از قرارگیری این تاج موقت، بافت لثه ترمیم یافته و بهبود می‌یابد. این تاج موقت به صورت یک قطعه فلزی است که باعث دور شدن لثه بیمار از ایمپلنت می‌شود. این تاج باید به مدت 10 تا 14 روز باقی بماند. پس از گذشت این مدت توسط دندان پزشک برداشته شده تا فرد برای مراحل بعدی آماده شود.

صفحه اینستاگرام دکتر مهران دانشمند بهترین ایمپلنت شهرکرد

قرارگیری اباتمنت روی ایمپلنت

اباتمنت بخش مهمی از مراحل ایمپلنت دندان است که برای محافظت از تاج بر روی ایمپلنت قرار می‌گیرد. در واقع تاج موقت پس از قرارگیری اباتمنت بر روی ایمپلنت قرار می‌گیرد. در زمانی که برای بهبود شرایط در نظر گرفته می‌شود، بافت لثه در اطراف ایمپلنت شکل گرفته و دقیقا مشابه با دندان طبیعی است. تاج برای مدت 4 تا 6 هفته در دهان بیمار قرار می‌گیرد. در این بازه زمانی تاج دائمی طراحی و ساخته می‌شود.

قالب گیری در مراحل ایمپلنت دندان

پس از قرار گرفتن پایه درون استخوان فک و قرارگیری اباتمنت بر روی آن نوبت به قالب گیری و آماده کردن روکش اصلی است. دندانپزشک ابتدا وضعیت ایمپلنت شما را بررسی کرده و قالب گیری را انجام می‌دهد. معمولا متخصص پروتز‌های دندانی کار قالب گیری را انجام می‌دهد. قالب‌ها به لابراتوار ارسال شده تا روکش دندان شما ساخته شود. در نهایت روکش بر روی پایه قرار می‌گیرد.

قرار گیری تاج دائمی

آخرین مرحله از مراحل ایمپلنت دندان، برای قرار گیری تاج اصلی است. در واقع مهم‌ترین و اصلی‌ترین بخش ایمپلنت، تاج اصلی و دائمی است که برای زیبایی نهایی اهمیت زیادی دارد. تاج دائمی در مرحله پایانی درون اباتمنت قرار داده می‌شود. معمولا برای این کار از چسب‌های قوی استفاده می‌شود تا ظاهر نهایی دندان زیباتر شود. برخی از دندانپزشکان نیز از پیچ برای اینکار استفاده می‌کنند.

دکتر مهران دانشمند در دکتر آفبهترین ایمپلنت شهرکرد در کلینیک 24


مطالب پیشنهادی برای مطالعه :

انواع ارتودنسی متحرک دندان

عوامل ایجاد لثه تحلیل رفته

بهترین کشورهای سازنده ایمپلنت دندان

دسته بندی : مطالب آموزشی بهترین ایمپلنت اصفهان و شهرکرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *