اتصال روکش دندان بر روی ایمپلنت | بهترین ایمپلنت دندان اصفهان
اتصال روکش دندان بر روی ایمپلنت | ایمپلنت دندان یک پروتز تیتانیومی یا زیرکونیا است . که در استخوان فک جایگزین ریشه دندان می شود و سپس اباتمنت و یک تاج دندان مصنوعی که به آن روکش دندان گفته می شود . بر روی آن نصب می شود تا کار دندان را انجام دهد . روکش ایمپلنت دندان بهترین جایگزین برای دندان از دست رفته است . روکش ایمپلنت تنها بخش از ایمپلنت دندان است که در دهان می بینید و بقیه آن در زیر لثه است .
یک متخصص ایمپلنت می تواند روکش را به دو روش به ایمپلنت متصل کند :
- روکش را می توان با پیچ به اباتمنت وصل کرد تا در جای خود ثابت شود.
- همچنین می توان روکش را با چسب مخصوص به اباتمنت چسباند و ثابت کرد .
قبل از اتصال روکش دندان بر روی ایمپلنت باید قطعه واسطه ای به نام اباتمنت روی ایمپلنت پیچ شود .اباتمنت شبیه دندانی که تراش خورده و آماده روکش است عمل می کند . هنگامی که اباتمنت روی ایمپلنت قرار می گیرد مدتی منتظر بمانید تا بافت لثه اطراف اباتمنت جوش خورده و کامل آن را احاطه کند و شکل بگیرد .
همراه ما باشید با مطالب آموزنده و خواندنی از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان :
- روند پوسیدگی دندان های دائمی
- آشنایی با بهترین ایمپلنت شهرکرد – بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد در دکتر اف
- عوارض خطرناک تریسموس یا قفل شدن فک
- بهترین ایمپلنت اصفهان – بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان در دکتر آف
- بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد
- نکتهای مهم در زمان نقاهت کاشت ایمپلنت
اتصال روکش دندان بر روی ایمپلنت با پیچ
اتصال روکش دندان بر روی ایمپلنت با پیچ مزایا و فواید بسیار زیادی دارد . مهم ترین مزیت اتصال روکش با پیچ اصلاح پذیر بودن آن است . روکش ایمپلنت نه تنها بازیافت پذیر است بلکه با خارج کردن روکش ایمپلنت هیچ آسیبی به آن وارد نخواهد شد .
در این روش اگر ایمپلنت شل شود یا ترک بخورد به راحتی می توان روکش را خارج کرد . پاک سازی ، تعویض پیچ و بررسی بافت های پیرامون ایمپلنت نیز امکان پذیر است . در روش اتصال روکش دندان بر روی ایمپلنت با پیچ بهتر است یک مرتبه در سال پیچ ها پاکسازی و تعویض شوند .
بافت نرم اطراف ایمپلنت هایی که روکش آنها با پیچ به آن متصل می شود . سالم تر از بافت نرم اطراف ایمپلنت هایی است که با چسب به آن متصل می شود. برای پرداختن به این مسئله، می توان اباتمنت های سفارشی طراحی کرد . که دارای حاشیه هایی باشند که بالاتر از سطح لثه ها قرار بگیرند تا اجازه دهند برداشتن کامل و راحت چسب امکان پذیر باشد.
درصورتی که قصد انجام ایمپلنت فوری (ایمپلنت یک روزه ) دارید پیچ کردن روکش روشی مطمئن تر است . زیرا مهر و موم چسب ممکن است در ۶ تا ۸ هفته حساس اول از بین برود یا به بافت های زیر نفوذ کند و باعث التهاب شود . برای روکش موقتی سفارشی نیز اتصال با پیچ منطقی تر است زیرا به راحتی می توان آن را در آورد .
اتصال روکش دندان بر روی ایمپلنت با چسب مخصوص
روکش هایی که با چسب مخصوص به ایمپلنت متصل می شوند هم اصلاح پذیر هستند . و می توان روکش را در آن ها ترمیم یا بازیافت کرد اما اگر برای چسباندن روکش به ایمپلنت از یک چسب قوی استفاده شود برداشتن آن کار دشواری است .
روکش هایی که با چسب روی ایمپلنت ثابت می شوند دارای زیبایی بیشتری هستند زیرا حفره دسترسی پیچ که از زیبایی روکش می کاهد در آن وجود ندارد . از دیگر مزیت های اتصال روکش ایمپلنت با چسب می توان به مقاومت بیشتر اشاره کرد . از معایب اتصال روکش دندان بر روی ایمپلنت با چسب مخصوص نسبت به پیچ چسب اضافی است که به صورت ناخواسته در پشت آن باقی می ماند . زیرا این چسب منجر به آسیب به بافت نرم ، تحلیل استخوان و التهاب مزمن می شود .
از عوامل تأثیر گذار روی نگهداری و دوام روکش هایی که با چسب به دندان طبیعی متصل می شوند می توان به ارتفاع اباتمنت، درجه taper، و مقدار سطح و میزان ناهمواری آن اشاره کرد