بهترین راه حل برای شل شدن دندان مصنوعی
لق شدن دندان مصنوعی | یکی از معضلاتی که افراد دارای دندان مصنوعی با آن مواجه هستند لق شدن دندان مصنوعی یا در اصلاح پزشکی LOOSE DENTURES است. این مشکل نه تنها تکلم آنها را با مشکل مواجه می سازد و موجب اُفت شدید اعتماد به نفس آن ها می گردد، بلکه عوارض دیگری نیز به همراه دارد. از این رو می بایست با روش های مختلف و راهکارهای مؤثر لقی دندان مصنوعی را برطرف ساخته و آن را در دهان و روی لثه ها محکم کنیم.
میلیونها نفر در سرتاسر دنیا به اندازه ای دندان از دست رفته دارند که مجبور به استفاده از دندان مصنوعی میشوند؛ بسیاری از این افراد با محکم کردن دندان مصنوعی خود مشکل دارند به خصوص در دندانهای فک پایین. بدین منظور متخصصان دندانپزشکی با بررسی دندان ها و یافتن علت لقی دندان مصنوعی فک پایین و بالا، اقدامات لازم را جهت رفع این مشکل انجام می دهند. البته باید توجه داشته باشید که ایمپلنت های دندان یکی از روش های نوین و مؤثر برای کاشت دندان و استفاده از دندان های مصنوعی با کیفیت است. به نحوی که دیگر شاهد هیچگونه مشکل نظیر شل شدن دندان مصنوعی نخواهید بود.
در صورتی که شما هم این مشکل را تجربه میکنید، حتما میدانید لغزش دندان مصنوعی تجربه بدی به خصوص در حضور افراد دیگر است. بدین صورت که با ایجاد صدا به خصوص هنگام صحبت کردن و خوردن مواد خوراکی موجب آزار دیگران و همچنین احساس ناراحتی در فرد دچار مشکل لقی دندان مصنوعی می گردد.
همراه ما باشید با مطالب آموزنده و خواندنی از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان :
- راه های تشخیص و درمان سرطان فک
- آشنایی با بهترین ایمپلنت شهرکرد – بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد در دکتر اف
- توصیه های تکمیلی جراح فک و صورت بعد از عمل در رفتگی فک
- بهترین ایمپلنت اصفهان – بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان در دکتر آف
- جرمگیری نکردن ایمپلنت دندان چه عوارضی در پی دارد ؟
- بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد
- بهترین برند ایمپلنت آمریکایی دندان
شل شدن دندان مصنوعی
همچنین با دندان شل نمیتوانید به درستی غذا بخورید و در نهایت مشکل شل بودن دندان را نمیتوانید به صورت کارامد حل کنید. همواره باید توجه داشته باشید که این کار یک فرآیند تخصصی است. بدین نحو که با یافتن علت لقی دندان مصنوعی و اینکه چگونه دندان مصنوعی لق را محکم کنیم، یک روش سالم و مؤثر برای درمان این مشکل اساسی در پیش گرفته شود.
شل شدن دندان مصنوعی دلایل متعددی می تواند داشته باشد. به طور کلی دندان های مصنوعی، به طور معمول از موادی مانند پلیمرها یا سرامیک (مواد جامد) ساخته می شوند که به دلیل عدم طبیعی بودن، با ساختار استخوانی دهان و دندان در طوب زمان هم خوانی ندارد و همواره شکل ثابتی دارند. همان طور که میدانیم با مرور زمان و تحت اثر پدیده تحلیل استخوان فک، فک انسان کوچک (لاغر) می شود. این کوچک شدن استخوان فک باعث موجب بروز پدیده لق شدن دندان مصنوعی می گردد.
همچنین، ممکن است این دندان ها به دلیل عدم تحمل فشار و استفادهی بیش از حد، شل شوند. استفاده روزمره و در زمان طولانی نیز میتواند باعث ضعیف شدن دندان های مصنوعی شود.
دندانهای مصنوعی به دلایل مختلفی دچار لقی و جابه جایی میشوند، گاهی اوقات لقی دندان مصنوعی به عدم دقت دندانپزشک در گرفتن قالب لثه و طراحی غلط ساختار دندان مصنوعی، عدم استفاده از بهترین مارک دندان مصنوعی مربوط میشود و اما گاهی مشکل از نحوه نگه داری از دندان مصنوعی، سبک زندگی بیمار و ….. نشات میگیرد.
فرقی ندارد که به دنبال یافتن علت لقی دندان مصنوعی فک پایین باشید یا علت افتادن دندان مصنوعی بالا چون دلایل شل شدن دندان مصنوعی در هر دو فک یکسان است.
۱۸ دلیل اصلی لق شدن دندانهای مصنوعی
- تحلیل استخوان فک
- عدم تحمل فشار
- استفاده طولانی مدن
- قرار نگرفتن دقیق پروتزها
- چرک لثه
- افزایش سن
- کیفیت پایین پروتز
- جویدن غذاهای سفت
- کاهش وزن
- استعمال دخانیات
- شکستگی
- تغییر شکل لثه
- عدم طراحی درست
- قالب گیری غلط
- ضربه یا تصادف
- تحلیل لثه
- دندان قروچه
- آبسه دندان
بنابراین، توصیه می شود که از بهترین مواد برای ساخت دندان های مصنوعی استفاده شود و همچنین به صورت دورهای چکاپ دندان را نزد یک دندان پزشک مجرب انجام دهید.
چطور بفهمیم دندان مصنوعی لق شده است؟
اگر از دندان مصنوعی استفاده میکنید و شک دارید که آیا دندان مصنوعی تان لق شده است یا نه بهتر است اول بررسی کنید که آیا علامتهای لق دندان مصنوعی برای شما ایجاد شده است یا خیر و در صورتی که با علائم مواجه هستید برای برطرف کردن مشکل اقدام کنید.
۱۰ علامت
- لغزش پروتز زمان صحبت
- بیرون زدگی پروتز زمان خندیدن
- مشکل در جویدن
- تورم لثه
- احساس درد زمان غذا خوردن
- جابهجایی پروتز با کوچک ترین لمس
- احساس حرکت پروتز روی لثهها
- زخم لثه
- سروصدا زمان صحبت و غذا خوردن
- مشکل تکلم