علل و علائم پوسیدگی دندان شیری

روشهای درمان درد دندان شیری | بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان |

بررسی علل و علائم پوسیدگی دندان شیری

شما به عنوان والد کودک می بایست، نسبت به دندان های شیری کودک خود حساس باشید و با دیدن این علائم به دندانپزشک اطفال مراجعه کنید تا پروسه درمان دندان شیری پوسیده را هر چه سریعتر آغاز نمایید. در این مقاله از سایت دکتر مهران دانشمند، بهترین ایمپلنت شهرکرد علل و علائم پوسیدگی دندان شیری را مورد بررسی قرار می دهیم.

تغییر رنگ دندان ها

یکی از نشانه های پوسیدگی دندان شیری، تغییر رنگ دندان ها می باشد. البته هر تغییر رنگی را نباید پوسیدگی دندان دانست. دندان های کودک می تواند بر اثر مصرف داروهای مکمل مانند مولتی ویتامین و آهن موجب تغییر رنگ دندان های کودک شود، که با مرور زمان کمرنگ تر خواهد شد. اما برای تشخیص اینکه آیا این تغییر رنگ نشانه پوسیدگی دندان شیری کودک است یا خیر، بهتر است توسط دندانپزشک کودک معاینه شود.

سایر عوامل پوسیدگی دندان شیری :

  • گریه کردن در زمان جویدن غذا و امتناع از غذا خوردن
  • وجود تورم در گونه های کودک
  • بوی بد دهان که ناشی عفونت های دندانی است
  • متوم شدن لثه ها

دلایل ایجاد پوسیدگی در دندان شیری

باقی ماندن مواد غذایی، یا مایعاتی غیر از آب در دهان کودک: باقی ماندن شکر و قندهای طبیعی در دهان و بین دندان ها موجب می شود که این مواد به اسید تبدیل شوند و به مرور موجب پوسیدگی دندان شیری کودکان خواهد شد. مینای ضعیف دندان یکی از علل پوسیدگی دندان شیری است.
کودکانی که بین خواب از نوشیدنی های شیرین و شیر خشک استفاده میکنند به دلیل باقی ماندن شیرینی آن در دهان کودک موجب ایجاد پوسیدگی دندان شیری می شود.

پیشگیری و درمان پوسیدگی دندان آسیاب شیری | بهترین ایمپلنت شهرکرد

صفحه اینستاگرام دکتر مهران دانشمند متخصص ایمپلنت شهرکرد

روش های پیشگیری از پوسیدگی دندان شیری

مهم ترین اقدام برای جلوگیری از پوسیدگی دندان شیری این است که هنگام خواب کودک، از نوشیدنی های حاوی مواد شیرین و قند استفاده نکنید. ای نوشیدنی ها هر چند با آب رقیق شده باشند، باز هم موجب پوسیدگی دندان شیری کودک خواهند شد. زمانی که دندان های شیری کودک شروع به درآمدن کرده باشد، می بایست کودک را از شیر شب بگیرید. مصرف شیشه شیر بین خواب علاوه بر اینکه موجب پوسیدگی دندان شیری می شود خطراتی مانند عفونت گوش را نیز در پی خواهد داشت.

قبل از رویش دندان های شیری، بعد از مصرف شیر و قطره های مکمل آهن، سعی کنید با یک پارچه تمیز و نرم، به آهستگی روی لثه های کودک بکشید. بعد از رویش دندان های شیری، این کار را با خمیر دندان و مسواک مخصوص کودک به آرامی انجام دهید. پس از کامل شدن دندان های شیری، برای تمیز کردن دندان های کودک علاوه بر مسواک زدن، از نخ دندان هم استفاده کنید. البته این کار را به ارامی انجام دهید تا موجب رنجش کودک نشود.

مصرف بیش از حد مواد غذایی شیرین، شکلات، آبنبات، بیسکویت و هر ماده غذایی که حاوی قند است را محدود کنید. این مواد می تواند به سلامت دندان و دهان کودک آسیب جدی وارد کند. دندان های کودک هر ۶ ماه باید توسط متخصص و دندانپزشک اطفال معاینه و چکاپ شود. در این معاینات دوره ای در صورت به وجود آمدن پوسیدگی، به موقع متوجه پوسیدگی خواهید شد و درمان آن را زودتر شروع خواهید کرد.

دکتر مهران دانشمند در دکتر آفبهترین ایمپلنت شهرکرد در کلینیک 24


مطالب پیشنهادی برای مطالعه :

علائم و درمان دندان عقل نیمه نهفته

شرایط کاشت ایمپلنت ساب پریو استیل

کاربردهای ایمپلنت متحرک

دسته بندی : مطالب آموزشی بهترین ایمپلنت اصفهان و شهرکرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *