بررسی ایمپلنت آلمانی آرگون
یکی از کشورهایی که در زمینه ساخت ایمپلنت دندان به خوبی عمل کرده است، کشور آلمان است. این ایمپلنت ها که در دسته ایمپلنت فوری قرار می گیرد، برای افرادی که دارای استخوان نرم و سخت هستند، مناسب است. ایمپلنت های آلمانی به صورت تک مرحله ای و یا دو مرحله ای اجرا می شوند. ایمپلنت آرگون نیز یکی از این انواع ایمپلنت های آلمانی است که جدیدا وارد ایران نیز شده است. در نوشته امروز از سایت دکتر مهران دانشمند، بهترین ایمپلنت شهرکرد ایمپلنت آلمانی آرگون را مورد بررسی قرار می دهیم.
کمپانی آرگون علاوه بر تولید ایمپلنت در زمینه بایومتریال های آلوگرفت، لوازم جانبی مورد نیز آن را نیز تهیه می کند. به طور دقیق اگر بخواهیم بگوییم، این شرکت فعالیت خود را از سال 2001 آغاز کرد. یکی از برتری های محصولات ایمپلنت آلمانی آرگون به دیگر برندها، استفاده از تکنولوزی سطح Osteo Active در تمامی محصولات است. این تکنولوژی باعث خواهد شد که استئواینتگریشن و طول عمر ایمپلنت به صورت چشمگیری افزایش پیدا کند. در کشور ایران هم اکنون دو سیستم فیکسچر Rapid و Sure از ایمپلنت آرگون وجود دارد.
مزیت های کاشت ایمپلنت آلمانی آرگون
همیشه از دست دادن دندان یک کابوس وحشتناک برای همگان بوده است. اما این روزها وجود انواع کاشت دندان به صورت طبیعی یا مصنوعی تا حدود زیادی این نگرانی را برطرف کرده است. ایمپلنت دندان نیز به نوعی می توان گفت همان کاشت طبیعی دندان است. انواع ایمپلنت دندان من جمله ایمپلنت آرگون نیز از این دسته محسوب می شود. تنها کاشت دوباره دندان از فواید ایمپلنمت دندان نیست بلکه مزایای ایمپلنت دندان آرگون شامل موارد زیر است:
- سطح OsteoActive
- کانکشن منحصر بفرد کونیکال
- تنوع بالا سایزبندی
- تنوع قطعات پروتزی
- انجام مراحل تولید A-Z در آلمان
- تعویض دریل های کیت به صورت رایگان
انواع جراحی ایمپلنت آلمان Argon
همانگونه که در ابتدا شرح داده شد، ایمپلنت Argon را به صورت تک مرحله ای و دو مرحله ای و حتی فوری می سازند. به نوعی نیز می توان گفت که ایمپلنت آلمانی را ایمپلنت فوری نیز می نامند. زمانی که متخصص از جراحی تک مرحله ای استفاده می کند، با کمک ابزارهای جراحی یک برش کوچک بر روی لثه ایجاد می کند. با کمک این فناوری بیمار دیگر مجبور به انجام چندین عمل جراحی نخواهد بود. زمانی که ایمپلنت آلمانی بلند استفاده شود، نیاز است که جراحی تک مرحله ای انجام شود.
اما زمانی که متخصص ایمپلنت تشخیص دهد که بیمار نیاز به جراحی دو مرحله ای دارد، مراحل اندکی فرق خواهد کرد. در این شرایط متخصص پیچ کاشت دندان را با دقت و ظرافت تمام در لثه می کارد و در نهایت لثه برش داده شده را دوباره بخیه می زند. برای بهبود این وضعیت حدود 4 الی 6 ماه زمان مورد نیاز است تا ایمپلنت به خوبی به استخوان جوش بخورد. پس از اینکه اتصال برقرار شد دوباره لثه را برش داده و اباتمنت و تاج دندان را کار می گذارند. ایمپلنت آرگون در این نوع به صورت دو مرحله ای جراحی و کاشت می شود.
اما روش بعدی که از آن به عنوان ایمپلنت یک روزه هم یاد می کنند، بسیار طرفدار دارد. زمانی که بیمار به مرکز دندانپزشکی مراجعه می کند، با یک دندان موقت از مرکز به منزل باز می گردد. در این روش نیاز به مقدار کافی از بافت استخوان ضروری است. از سوی دیگر تراکم استخوان نیز واجب است. زمانی که بیمار از ایمپلنت فوری آرگون استفاده می کند، بایستی متخصص ارتفاع دندان را به خوبی تنظیم کند. با این کار دیگر به هنگام جویدن غذا، مشکلی برای بیمار پیش نخواهد آمد.
صفحه اینستاگرام دکتر مهران دانشمند متخصص ایمپلنت شهرکرد
قیمت کاشت ایمپلنت آلمانی آرگون
اگر سری به مراکز زیبایی و دندانپزشکی بزنید مشاهده خواهید کرد تعرفه ثابتی برای زیبایی دندان ندارند. همیشه هزینه نهایی براساس شرایط بیمار و خدماتی که در حین جراحی و یا کاشت دندان دریافت می کند، تخمین زده می شود. شما نیز می توانید با مراجعه به مرکز ایمپلنت و معاینات اولیه توسط دندانپزشک، از هزینه ایمپلنت دندان آلمانی Argon مطلع شوید.
عل انتخاب ایمپلنت آلمانی آرگون
تنوع ایمپلنت دندان در ایران به حدی رسیده است که براساس نیاز بیمار و مقدار بودجه ای که در اختیار دارد، تمامی سلیقه ها به رضایت خاطر می رسند. اما ایمپلنت دندان آلمانی که به تازگی نیز وارد ایران شده است، طرفداران خاص خود را دارد. علاوه برای آرگون، انواع برندهای آلمانی از جمله آلفاتک، زایو، دنتگریس و تریاس در بازار موجود است. هر کدام این برندها براساس کیفیت و جنس پایه قیمت گذاری شده اند.
دکتر مهران دانشمند در دکتر آف – بهترین ایمپلنت شهرکرد در کلینیک 24