نکات مراقبتی بعد از جراحی زیبایی اتوپلاستی

بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | نکات مراقبتی بعد از جراحی زیبایی اتوپلاستی

مراقبت‌ های پس از عمل زیبایی گوش چه هستند؟

اتوپلاستی | پس از جراحی باید از کسی بخواهید که شما را به خانه برساند، زیرا بعد از بیهوشی نمی‌توانید رانندگی کنید. در طول جلسه‌ی مشاوره با جراح، پزشک در خصوص مراقبت بعد از عمل گوش و مدت زمانی که عمل طول می‌کشد به طور دقیق‌ با شما صحبت خواهد کرد. همچنین باید حداقل روز اول پس از عمل و ترجیحاً تا چند روز، کسی در کنار شما بماند.

از انجام فعالیت‌هایی (نظیر ورزش‌های تماسی) که ممکن است گوش‌ها را زخم کنند یا به آن‌ها صدمه بزنند بپرهیزید. از گوشواره استفاده نکنید. بیشتر بزرگسالان می‌توانند بعد از ۵ روز به محل کار خود برگردند. کودکان هم می‌توانند پس از ۷ روز به مدرسه برگردند، اما باید در زمین بازی مراقب باشند.


همراه ما باشید با مطالب آموزنده و خواندنی از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان :


بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | چه افرادی کاندیدای خوبی برای اتوپلاستی هستند ؟

جراح دستورالعمل‌های خاصی در خصوص مراقبت‌های پس از عمل به شما ارائه می‌دهد. این دستورالعمل‌ها شامل این مواردند :

  1. نحوه مصرف داروهایی که به فرایند بهبود کمک می‌کنند و خطر بروز عفونت را کاهش می‌دهند .
  2. نحوه مراقبت از جای زخم و پیشگیری از مشکلاتی که وضعیت سلامت عمومی‌تان را تحت تأثیر قرار می‌دهند.
  3. زمان مراجعه بعدی به پزشک.

دوره نقاهت

بعد از پایان جراحی یک پانسمان بزرگ حجیم برای محافظت از گوش‌ها روی آن‌ها قرار داده می‌شود. این پانسمان حدود ۳ تا ۴ روز باید روی گوش‌ها قرار بگیرد. طی این دوره، با استفاده از داروهای مسکن و ایبوپروفن، درد شما کنترل می‌شود.

معمولاً حدود ۳ روز باید از داروهای مسکن تجویز شده استفاده کنید و بعدازاین مدت، در صورت نیاز تنها باید از ایبوپروفن و تایلنول استفاده کنید. پس از برداشتن پانسمان، می‌توانید موهایتان را بشویید و گوش‌ها را مرطوب کنید. به مدت ۳ ماه، شب‌ها برای مراقبت از گوش‌ها باید از یک هدبند استفاده کنید. بیماران می‌توانند در عرض یک هفته به مدرسه یا محل کار خود برگردند و در عرض ۳ هفته می‌توانند ورزش و تمرینات عادی خود را شروع کنند.

 هدبند مخصوص اتوپلاستی

هنگامی که جراحی اتوپلاستی انجام می‌شود، باید مراقبت‌هایی بعد از آن انجام گیرد. مثلا یکی از مهم‌ترین کارهایی که بعد از جراحی گوش باید به آن عمل کنید، استفاده از هدبند مخصوص اتوپلاستی است.

این هدبند بعد از این که پانسمان‌ها از روی گوش‌ها برداشته می‌شوند، باید بر روی گوش قرار گیرد تا حالت گوش حفظ شود و اثربخشی جراحی بهتر از پیش باشد. این کار همچنین از ایجاد ورم و کبودی نیز جلوگیری می‌کند و برای بیمار راحتی بیشتری ایجاد می‌کند.

رژیم دارویی قبل و بعد از عمل زیبایی گوش چیست؟

قبل از عمل زیبایی گوش لازم است مصرف برخی از داروها مانند داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) و آسپرین را متوقف کنید. حتی گاهی باید مصرف برخی داروهای گیاهی یا مواد غذایی مانند سیر، گینکو، جینسینگ و سنت جونز ورت را هم متوقف کنید. این مواد می‌توانند روی روند لخته شدن خون و بی‌هوشی تأثیر بگذارند. لیستی از تمام داروهایی که استفاده می‌کنید را در اختیار جراحتان قرار دهید.

پزشک شما ممکن است بعد از عمل داروهایی مثل آنتی‌بیوتیک‌ها برای شما تجویز کنید. در مورد داروهایی که مصرف می‌کنید با جراح پلاستیک تان مشورت کنید؛ زیرا ممکن است لازم باشد مصرف برخی از داروها را متوقف کنید. بعد از جراحی می‌توانید به مصرف داروهای قبلی‌تان ادامه بدهید؛ مگر اینکه توصیه پزشک این‌گونه نباشد. تصمیم در مورد داروهای مصرفی‌تان را به عهده پزشک بگذارید و به‌هیچ‌عنوان در این مورد خودسرانه عمل نکنید.

خوابیدن بعد از انجام اتوپلاستی

بعد از انجام عمل زیبایی گوش، برای خوابیدن باید چند نکته را رعایت کنید تا گوش شما آسیب نبیند؛ حتما تا ۲ هفته بعد از انجام جراحی زیبایی گوش بر روی پهلو‌ها نخوابید و سر خود را به سمت بالا بگیرید. از ۲ بالشت استفاده کنید و آنها را زیر سر خود قرار دهید. با اینکار می‌توانید بهبود گوش‌ها را تسریع ببخشید. بستن هدبند را فراموش نکنید.

بیشتر بیماران پس از هفته اول جراحی زیبایی گوش می‌توانند به سر کار بازگردند، اما حداقل یک ماه پس از عمل باید از ورزش‌های تماسی خودداری کنید.

چه افرادی کاندیدای خوبی برای اتوپلاستی هستند ؟

عوارض جانبی عمل زیبایی گوش چیست؟

این جراحی مدرن به‌ طور کلی بی‌خطر است اما احتمال بروز خطرات و عوارض جانبی همچنان وجود دارد. برخی از خطرات و عوارض جانبی جراحی زیبایی گوش عبارت‌اند از :

  • عدم تقارن گوش‌ها
  • بیرون زدن مجدد یک یا هر دو گوش
  • عفونت گوش که ممکن است نیاز به درمان با آنتی‌بیوتیک یا در برخی موارد جراحی مجدد داشته باشد.
  • واکنش آلرژیک به بخیه، پانسمان یا محلول‌های ضدعفونی‌کننده
  • تشکیل یک لخته‌ی بزرگ خون (یا بیماری هماتوم لاله گوش) در زیر محل برش که ممکن است به تخلیه نیاز داشته باشد.
  • عفونت قفسه سینه که ممکن است بعد از بیهوشی عمومی ایجاد شود.
  • گلودرد ناشی از لوله‌ی تنفسی که در حین بیهوشی عمومی استفاده می‌شود.
  • وجود کلوئیدها و اسکارهای هیپرتروفیک که برجسته هستند. اسکارهای (جای زخم) قرمز و ضخیمی که ممکن است روی برشی که در حال بهبود است ایجاد شوند. این اسکارها باعث خارش می‌شوند و اذیت‌کننده هستند؛ اما خطری برای سلامتی ندارند.
دسته بندی : مطالب آموزشی بهترین ایمپلنت اصفهان و شهرکرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *