امکان کاشت ایمپلنت در لثه تحلیل رفته

امکان کاشت ایمپلنت در لثه تحلیل رفته |بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان |

بررسی امکان کاشت ایمپلنت در لثه تحلیل رفته

در این مقاله از سایت دکتر مهران دانشمند، بهترین ایمپلنت شهرکرد امکان کاشت ایمپلنت در لثه تحلیل رفته را مورد بررسی قرار می دهیم.

موارد استفاده از ایمپلنت

ایمپلنت در امور مختلفی مورد استقاده قرار می گیرد و امکان استفاده از آن برای افراد مختلف وجود دارد. به صورت کلی موارد استفاده از ایمپلنت به شرح زیر هستند:

زمانی که شخص تنها یک دندان خود را از دست داده باشد، می تواند با ایمپلنت جای خالی دندان از دست رفته را پر کند. علاوه بر آن اشخاصی که چندین دندان خود را نیز از دست داده باشند، می توانند از ایمپلنت استفاده کنند. از ایمپلنت در مواردی که شخص تمامی دندان های یک فک و یا دو فک را نیز از دست داده باشد، می توان استفاده کرد. اشخاصی که دارای لثه تحلیل رفته هستند نیز می توانند ایمپلنت دندانی استفاده کنند. لقی دندان نیز به گونه ای است که با ایمپلنت قابل برطرف کردن است.

تعجب نکنید که انجام ایمپلنت برای لثه های تحلیل رفته نیز با شرایط و راهکارهای خاص امکان پذیر است. یکی از شرایط ایمپلنت دندان وجود لثه های سالم و محکم می باشد. در صورتی که بیمار به لثه های تحلیل رفته دچار شده باشد نیاز است که عمل پیوند استخوان را به کار برد. پیوند استخوان نیز بایستی شرایط خاص خود را فراهم کند. از این رو نیاز است که پیش از کاشت ایمپلنت دندان چند جلسه معاینه و بررسی وضعیت بیمار بررسی شود.

روش های مختلف کاشت ایمپلنت برای لثه های تحلیل رفته

در صورتی که بیمار به تحلیل لثه دچار شود و از سوی دیگر نیاز به ایمپلنت دندان پیدا کند، متخصص ایمپلنت می تواند دو روش زیر را به بیمار پیشنهاد دهد:

  • انجام پیوند استخوان و پیوند لثه پیش از کاشت ایمپلنت دندان
  • انجام پیوند استخوان و ایمپلنت به صورت همزمان

پیوند استخوان پیش از کاشت ایمپلنت دندان

یکی از شرایط ایمپلنت دندان وجود تراکم استخوان به صورت نرمال می باشد که در صورت عدم وجود آن بیمار مجبور به عمل انواع پیوند استخوان خواهد شد. ایمپلنت برای لثه های تحلیل رفته نیاز به بررسی و معاینات تخصصی دارد که با کمک آن میزان تحلیل رفتن لثه را مشاهده کرد و بهترین روش پیوند لثه یا مراحل پیوند استخوان را انجام داد.

برای اینکار نیاز است که از رادیوگرافی دندان یا OPG استفاده کرد. پس از تصمیم گیری بیمار درخصوص درمان متخصص برای وی اسکن سه بعدی از فک یا CBCT را تجویز می کند که با کمک آن بتوان جلوی عفونت بعد از ایمپلنت دندان را گرفت. در نظر داشته باشید که انجام این اسکن ها تنها در مراکز رادیولوژی دهان و دندان قابل انجام است. با کمک CBCT بخش هایی از فک به طور کامل نشان داده می شود. اینکار موجب خواهد شد که متخصص پیوند استخوان به راحتی ضخامت باقیمانده استخوان را تشخیص دهد.

ایمپلنت برای لثه تحلیل رفته به این صورت انجام می شود که لثه ها توسط متخصص به طور کامل باز خواهد شد و پس از آن با کمک پودر استخوان و سپس مش تیتانیومی داربست استخوانی اولیه ساخته می شود. پس از آن با ظرافت تمام لثه ها بخیه زده شده و پس از گذشت 6 ماه استخوان با کمک رادیوگرافی از نتیجه پیوند استخوان اطمینان حاصل می شود.

علائم و عوامل موثر در لقی ایمپلنت | بهترین ایمپلنت شهرکرد

ایمپلنت برای لثه تحلیل رفته همزمان با پیوند استخوان

در برخی موارد بیمار شرایط ندارد که تایمی را برای پیوند و زمان دیگری را برای ایمپلنت بگذارد از این رو از کاشت دندان بدون ایمپلنت استفاده می کند. در این روش با کمک اسکن سه بعدی فک بیمار به طور کامل مورد معاینه قرار می گیرد. تفاوت در این است که در این حالت ابعاد ایمپلنت دندان نیز اندازه گیری می شود. متخصص ایمپلنت پس از بررسی های تخصصی متوجه خواهد شد که چه میزان از ارتفاع ایمپلنت در داخل استخوان قرار می گیرد و چه مقدار از آن با پیوند استخوان پوشانده می شود.

برای شروع کار نیاز است که متخصص لثه را با کمک تیغ جراحی باز کند و به آرامی آن را از روی استخوان بردارد. در مرحله بعدی به تعداد واحد ایمپلنت که مورد تقاضای بیمار می باشد ایمپلنت برای لثه تحلیل رفته کاشته می شود. پودر استخوان را برای بخش های از تنه ایمپلنت که از استخوان بیرون مانده است به کار می برند و بعد از آن غشای کلاژنی را در راستای محافظت از ایمپلنت به کار می برند.

زمان مورد نیاز برای این روش حدود 6 ماه است که در طی این مدت به طور همزمان ایمپلنت و استخوان پیوند زده شده باهم جوش خواهد خورد. پس از این مدت ایمپلنت آماده برای روکش ایمپلنت می شود.

صفحه اینستاگرام دکتر مهران دانشمند متخصص ایمپلنت شهرکرد

امکان تحلیل لثه با کاشت ایمپلنت

همان طور که در قسمت های فوق ذکر شد، از ایمپلنت برای لثه تحلیل رفته نیز می توان استفاده کرد. اما لازم به ذکر است که ایمپلنت خود نیز می تواند عاملی برای تحلیل رفتن لثه باشد. بنابراین اگر از ایمپلنت استفاده کرده اید، این فکر را که دیگر به تحلیل لثه دچار نمی شوید، از خود دور کنید.

در این خصوص باید بگوییم که اگر ایمپلنت به درستی بر روی استخوان فک قرار داده نشود. احتمال بروز این اتفاق وجود دارد که به همین دلیل کلینیکی که برای ترمیم دندان های خود با ایمپلنت انتخاب کنید و مهارت و تخصص پزشک در زمینه کاشت ایمپلنت مساله بسیار مهمی است که باید حتما به آن توجه کنید و به بهترین مراکز مراجعه کنید تا از این مسائل به دور بمانید.

علاوه بر آن در مواقعی که ایمپلنت دندانی کج شود و یا از استخوان کافی در فک برای نگه داشتن ایمپلنت برخوردار نباشید نیز امکان آسیب دیدن و تحلیل رفتن لثه وجود خواهد داشت. در این خصوص بهتر است که تمامی افرادی که از ایمپلنت استفاده می کنند، هر دو سال یک بار به پزشک معالج خود مراجعه کنند تا وضعیت ایمپلنت و دهان و دندان آنها توسط پزشک بررسی شود و از بروز مشکل جلوگیری به عمل آید.

دکتر مهران دانشمند در دکتر آفبهترین ایمپلنت شهرکرد در کلینیک 24


مطالب پیشنهادی برای مطالعه :

علائم و عوامل موثر در لقی ایمپلنت

مقایسه‌ ارتودنسی و کامپوزیت دندان‌ ها

رژیم غذایی مناسب در طول درمان ارتودنسی

دسته بندی : مطالب آموزشی بهترین ایمپلنت اصفهان و شهرکرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *