بررسی ایمپلنت دندان لترال

بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | ایمپلنت دندان لترال | بهترین ایمپلنت شهرکرد

آشنایی با ایمپلنت دندان لترال

دندان های کوچک یا میخی شکل یکی از دلایل مراجعه به دندانپزشکی و مراکز درمانی دندان است. بیشتر افراد از وجود دندان کوچک در دهان احساس نارضایتی دارند. ارتودنسی، روکش و ایمپلنت دندان لترال یکی از انواع روش های درمان و اصلاح این معضل است. در مطلب امروز سایت دکتر مهران دانشمند بهترین ایمپلنت شهرکرد کاربردهای ایمپلنت دندان لترال را مورد بررسی قرار می دهیم.

موقعیت دندان لترال در بیشتر مواقع دومین دندان در کنار هر یک از دو دندان وسط جلوی قوس دندانی است. ابعاد کوچک و تیزی شکل آن به هنگام صحبت یا خندیدن به خوبی مشاهده می شود. در برخی موارد مشاهده خواهد شد که فرد تنها در یک طرف از دندان های خود، دندان میخی شکل را دارند. ایمپلنت دندان لترال یکی از گزینه های پیش رو برای رفع این مشکل است.

علل رشد دندان میخی شکل

دندان های لترال در اثر عوامل مختلفی از جمله موارد زیر به وجود می آید:

اختلال در رشد :

امکان اینکه در رشد دندان مشکلاتی بروز دهد و منجر به رویش دندان لترال شود، وجود دارد.

عوامل ژنتیکی :

ژنتیک یکی از منشات بروز بسیاری از مشکلات انسان ها من جمله آسیب های دندانی است. عوامل ژنتیکی دندان لترال معمولا در چند نر از اعضای یک خانواده مشاهده می شود. احتمال اینکه در چند نسل الگوی یکسانی از رویش دندان برخوردار باشند، وجود دارد.

به اینکه دقت داشته باشید که در برخی افراد دندان دائمی اصلا رشد نمی کند و دندان شیری در جای خود باقی می ماند. از آنجا که دندان شیری نسبت به دندان های دائمی بسیار کوچکتر هستند این باور به وجود می آید که طرف دندان لترال دارد. اما بدانید که دندان میخی شکل همان دندان دائم است که به شکل تیز رشد کرده است.

کاربردهای ایمپلنت ثانویه | بهترین ایمپلنت شهرکرد

درمان دندان میخی شکل با ایمپلنت دندان

همانگونه که اشاره شد عوامل به وجود آمدن دندان میخی شکل قابل پیشگیری نیستند. اما خوشبختانه راه های اصلاح و ترمیم آن وجود دارد. ایمپلنت دندان لترال یا ایمپلنت دندان میخی شکل در کنار ارتودنسی و روکش دندان می تواند تا حد زیادی این معضل را رفع کند.

متخصص با کشیدن دندان میخی شکل و کاشت ایمپلنت دندان لترال به بهبود ظاهر فرد کمک می کند. پیش از کاشت نیاز است که از دندان عکس OPG گرفته شود. با این کار چنانچه دندان عفونت هم داشته باشد و یا لثه مقاومت کاشت را نداشته باشد، مشخص می شود.

برای بیمارانی که از بیماری لثه رنج می برند، بایستی ابتدا این بیماری ها رفع شود و سپس عمل کاشت انجام شود. همچنین آن دسته افرادی که از تراکم کافی استخوان برای کاشت برخوردار نیستند، پیوند استخوان توصیه می شود. بنابراین، جهت موفقیت ایمپلنت دندان نیاز است که تمامی شرایط را برای بیمار فراهم کرد.

صفحه اینستاگرام دکتر مهران دانشمند متخصص ایمپلنت شهرکرد

نکات مراقبتی پس از ایمپلنت

در اکثر مواقع دندان میخی شکل را می کشند و سپس عمل کاشت را انجام می دهند. در این حالت چون بلافاصله عمل کاشت انجام می شود، میزان موفقیت نیز بیشتر خواهد بود. اما در نظر داشته باشید، باز هم نیاز است که فرد مراقبت های پس از ایمپلنت را به خوبی رعایت کند.

پس از کاشت نباید بلافاصله شروع به مصرف غذاهای سفت و سخت کرد. از نوشیدن مایعات با نی خودداری شود. از مسواک های مخصوص ایمپلنت استفاده کنید. اگر میخواهد طول عمر ایمپلنت کاشته شده بیشتر شود، انتخاب بهترین برند ایمپلنت را در نظر بگیرید. عمل کاشت را به دستان متخصص بسپارد.تا چند هفته بعد از کاشت از کشیدن سیگار و خوردن مشروبات الکلی خودداری کند.

دکتر مهران دانشمند در دکتر آفبهترین ایمپلنت شهرکرد در کلینیک 24


مطالب پیشنهادی برای مطالعه :

کاربردهای ایمپلنت ثانویه

 

دسته بندی : مطالب آموزشی بهترین ایمپلنت اصفهان و شهرکرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *