آشنایی با ایمپلنت با دندان مصنوعی
در بیشتر مواقع حتی با رعایت بهداشت دهان و دندان، امکان ازبین رفتن دندان وجود دارد. تصادفات و یا بیماری های ناگهانی تنها چند مورد از عواملی است که باعث از بین رفتن دندان می شود. انواع کاشت دندان یا انواع کاشت ایمپلنت دندان با برندها و جنس های متفاوت وجود دارد که شما می توانید از آن استفاده کنید. در مطلب امروز سایت دکتر مهران دانشمند بهترین ایمپلنت شهرکرد ایمپلنت با دندان مصنوعی را مورد بررسی قرار می دهیم.
متخصص ایمپلنت پس از بررسی و معاینات اولیه تشخیص می دهد که کدام روش انجام ایمپلنت دندان برای او مناسب است. تصور ذهنی که از دندان مصنوعی همیشه در بین مرد رواج داشته است. انجام ایمپلنت با دندان مصنوعی را کمی با شک و تردید همراه کرده است.
ایمپلنت با دندان مصنوعی روشی کاملا متفاوت از دندان مصنوعی متحرک یا ثابت است. در این فرایند پروتز مصنوعی ساخته شده برای ایمپلنت، پس از مدت کوتاهی کاملا با بافت لثه جوش خورده و برای همیشه در دهان بیمار ثابت می ماند. با این عمل دیگر نیازی به خارج کردن پروتز مصنوعی در هر زمانی نیست. نقش استخوان به عنوان یک بافت زنده در کاشت ایمپلنت بسیار چشمگیر است. به نحوی که یکی از شرایط کاشت ایمپلنت وجود تراکم استخوان به حد کافی است.
زمانی که دندان از بین می روند، استخوانی که دندان را قبلا احاطه کرده بود به مرور زمان از بین می رود. در صورتی که این مساله درمان نشود و ادامه پیدا کند، علاوه بر تحلیل لثه باعث از بین رفتن دیگر دندان ها هم خواهد. متاسفانه با به کار بردن پروتز متحرک این روند تحلیل زودتر از زمان ممکن رخ می دهد اما استفاده از ایمپلنت با دندان مصنوعی این خطر را از بین می برد.
انواع روش کاشت ایمپلنت دندان با کمک دندان مصنوعی
برای کاشت ایمپلنت با کمک دندان مصنوعی دو روش میله ای و توپی وجود دارد. در این دو روش که شباهت زیادی به دندان مصنوعی آکریلیک دارد، دندان های مصنوعی سرامیکی یا آکریلیک به پایه ایمپلنت متصل می شود.
در مدل دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت میله ای، دو تا پنج ایمپلنت را با استفاده از یک نوار میله مانند نازک بهم متصل می کنند. این میله قبلا در استخوان فک با دقت فراوان کار گذاشته شده است. کاشت دندان با دندان مصنوعی به صورت میله ای، با استفاده از کلیپس ها و یا انواع اتصالات به میله فیت می شود. همانگونه که اشاره شد در این روش برعکس دندان مصنوعی متحرک، مشکل جابجایی مداوم دندان وجود ندارد.
در مدل توپی، اتصالات موجود بر روی ایمپلنت به شکل توپ بوده و در داخل سوکت ها با دقت جای داده می شود. به این اتصالات که گاهی اتصالات نر و ماده گفته می شود، ایمپلنت با دندان مصنوعی کاملا محکم در جای خود قرار می گیرد.
صفحه اینستاگرام دکتر مهران دانشمند متخصص ایمپلنت شهرکرد
مراقبت از دندان مصنوعی ثابت
زمانی که شما کاشت ایمپلنت دندان با هر روشی را انجام می دهید، باید زمانی را برای مراقبت های پس از کاشت در نظر بگیرید. ایمپلنت دندان همانند دیگر دندان های عادی نیاز به مراقبت و توجه و رعایت بهداشت دهان و دندان دارد.
متخصص ایمپلنت دندان پس از عمل کاشت، توصیه های لازم درخصوص مراقبت پس از کاشت ایمپلنت را گوشزد می کند. برای تمیز کردن دندان سعی کنید از خمیرهای مخصوص ایمپلنت دندان استفاده کنید. اگر تمایل دارید از دهانشویه استفاده کنید حتما پیش از خرید با دندانپزشک خود مشورت داشته باشید. خوردن غذاهای سخت و جویدن خوراکی های سفت را تا دو هفته کنار بگذارید.
پس از عمل کاشت ایمپلنت با دندان مصنوعی تا یک هفته از مصرف سیگار و مشروبات الکلی خودداری شود. در انجام پیوند استخوان برای کاشت ایمپلنت، حتما مراقبت های پس از پیوند استخوان را نیز رعایت کنید. برای داشتن طول عمر طولانی ایمپلنت دندان نیاز است که لثه های شما محکم و تراکم استخوان همیشه به حد کافی باشد.
دکتر مهران دانشمند در دکتر آف – بهترین ایمپلنت شهرکرد در کلینیک 24