روش های پیشگیری از سیاه شدن لثه

روش های پیشگیری از سیاه شدن لثه | بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان |

بررسی روش های پیشگیری از سیاه شدن لثه

با وجود اینکه سیاه شدن لثه در ظاهر دندان‌ها تاثیرگذار است و باعث کاهش اعتماد به نفس شخص می‌شود، اما این عارضه بدون درمان نیست و می‌توان از روش‌های مختلفی برای پیشگیری یا درمان سیاه شدن لثه استفاده کرد. در ادامه این مطلب از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین ایمپلنت شهرکرد قصد داریم روش های پیشگیری از سیاه شدن لثه را برای شما بیان‌ کنیم:

رعایت بهداشت دهان و دندان

رعایت بهداشت دهان و دندان بعد از انجام ایمپلنت، اهمیت بسیار زیادی دارد و شما باید به صورت مرتب از مسواک و خمیردندان حاوی فلوراید استفاده کنید. همچنین استفاده از نخ دندان برای جلوگیری از تجمع باکتری‌ها و مواد غذایی در شیارهای بین دندان کاشته شده و دندان طبیعی الزامی است. دندان کاشته شده قدرت و مقاومت کمتری نسبت به دندان طبیعی دارد.

بنابراین آلودگی‌ها و باکتری‌ها خیلی سریع‌تر روی این دندان‌ها می‌نشینند. بهتر است علاوه بر رعایت بهداشت دهان و دندان، به مصرف مواد غذایی نیز توجه داشته باشید. به عنوان مثال غذاهای داغ یا سرد ممکن است باعث آسیب به دندان کاشته شده واکنش با پایه فلزی ایمپلنت شود و به مرور زمان رنگ لثه شما را سیاه کند.

دلایل سیاه شدن لثه بعد از ایمپلنت | بهترین ایمپلنت شهرکرد

مراجعه به پزشک با تجربه

یکی از بهترین راه‌ها برای پیشگیری از سیاه شدن لثه، مراجعه به پزشکان با تجربه و ماهر در زمینه ایمپلنت دندان است. کاشت دندان، مسئلۀ ساده‌ای نیست. بنابراین سعی کنید حساسیت زیادی برای انتخاب پزشک داشته باشید.

پزشکی که شما برای انجام ایمپلنت دندان انتخاب می‌کنید، باید علاوه بر سابقه کاری درخشان، از بهترین متریال برای کاشت دندان استفاده کند. به عنوان مثال مواد سازندۀ پایه ایمپلنت دندان، باید با کیفیت باشد. در صورتی که پایه فلزی ایمپلنت، از متریال نامناسب ساخته شده باشد، احتمال سیاه شدن لثه بعد از فرآیند کاشت بسیار زیاد است.

صفحه اینستاگرام دکتر مهران دانشمند متخصص ایمپلنت شهرکرد

فرآیند ایمپلنت دندان چگونه

ایمپلنت دندان فرآیند پیچیده‌ای دارد و در چند مرحله مختلف انجام می‌شود. مهمترین مرحله، مرحلۀ اول است که پایه ایمپلنت درون بافت لثه قرار می‌گیرد. فرآیند انجام ایمپلنت دندان به این صورت است که ابتدا دندانپزشک یک برش کوچک روی لثه ایجاد می‌کند.
سپس پایه فلزی ایمپلنت را درون حفره لثه قرار می‌دهد. حدوداً ۲ تا ۳ ماه زمان لازم است تا به طور کامل پایه فلزی ایمپلنت با بافت لثه جوش بخورد.
در مرحله آخر دندانپزشک تاج دندان را روی بخش میانی نصب می‌کند.

دکتر مهران دانشمند در دکتر آفبهترین ایمپلنت شهرکرد در کلینیک 24


مطالب پیشنهادی برای مطالعه :

انواع مختلف تاج دندان

معایب و مزایای آمالگام

آیا لمینت در پوسیدگی دندان ها تاثیر دارد؟

دسته بندی : مطالب آموزشی بهترین ایمپلنت اصفهان و شهرکرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *