بررسی علائم درآمدن دندان شیری
در مطلب امروز از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین ایمپلنت شهرکرد علائم درآمدن دندان شیری را مورد بررسی قرار می دهیم. نوزادان از زمانی که به دنیا میآیند، در زیر لثه، ۲۰ دندان شیری وجود دارد که در بازه ۶ تا ۱۲ ماهگی این دندانها به آهستگی شروع به درآمدن میکنند. معمولا در شروع ۶ ماهه دوم لثههای کودک شروع به خارش و درد میکند که مرحلهای بسیار سخت و کلافهکننده است. البته زمان درآمدن دندانهای شیری برای تمام کودکان یکسان نیست و کمی متفاوت است اما اگر دیرتر از ۶ ماه دوم هم شد جای نگرانی وجود ندارد چون زمان درآمدن دندان کاملا ارثی است و به پدر و مادر کودک بستگی دارد اما برای اطمینان بیشتر بهتر است حتما از دندانپزشک کودکان مشاوره دریافت کرد.
دندان درآمدن در کودکان با علائمی همراه است که این علائم هم به طور معمول از ۶ ماهگی به بعد شروع به پدیدار شدن میکنند. هنگامی که این علائم در کودک مشاهده شود بهتر است جهت مشاوره و معاینه به متخصص دندانپزشک کودکان مراجعه شود.
سرازیر شدن آب دهان
کودکان به دلیل بلد نبودن بلع، معمولا از ابتدا مشکل سرازیر شدن آب دهان را دارند اما مدتی پس از یادگیری این مشکل متوقف میشود و دوباره در هنگام درآمدن دندان این مشکل به وجود میآید چرا که بدن برای لغزندهتر شدن لثهها بزاق بیشتری ترشح میکند.
بهانه گیری کودک در شب
در شب چون عوامل سرگرم کننده برای کودک کم است کودکان درد درآمدن دندان را بیشتر از هر زمان دیگری حس میکنند برای همین نیمه شب از خواب میپرند و شروع به گریه میکنند تا والدین درد را تسکین دهند. برای اطلاع از بهترین راهحلهای کاهش درد نوزاد و کودک در این شرایط بهتر است حتما با متخصص دندانپزشک اطفال مشورت کرد.
اختلال در الگوی خواب
به دلیل درد موجود در لثه و خارش شدید کودک زودتر از تایم معمول بیدار میشود و دیر هم به خواب میرود. این دوران بسیار سخت است که باید جهت بلد بودن تمام راهکار ههی کاهش درد با دندانپزشک مشورت کرد.
صفحه اینستاگرام دکتر مهران دانشمند متخصص ایمپلنت شهرکرد
بی اشتهایی
به دلیل درد زیادی که در هنگام بلع، کودک در لثههای خود احساس میکند. تمایل خود را برای غذا خوردن از دست میدهد. والدین در این شرایط باید هر گونه که شده به کودک غذا بدهند و نگذارند میزان کالری دریافتی روزانه کودک کم شود.
درد دندان شیری در کودکان
درد دندان شیری بچهها میتواند علل مختلفی داشته باشد. یکی از رایجترین دلایل آن درآوردن دندان جدید است، هنگامی که یکی از دندانهای شیری کودکان شل میشود، نباید آن را زیاد تکان داد یا کشید چرا که باعث آسیب دندان دائمی میشود.
یکی دیگر از دلایل دندان درد کودکان پوسیدگی دندان است که تغذیه نادرست، خوردن آبنبات، شیرینی، نوشابههای الکلی و غیرالکلی که مقدار زیادی شکر و کربوهیدرات دارند، شکلات و از این قبیل خوراکیها باعث این اتفاق میشود. گاهی اوقات گیر کردن تکه غذا در بین دندانهای کودکان موجب دندان درد در آنها میشود.
دکتر مهران دانشمند در دکتر آف – بهترین ایمپلنت شهرکرد در کلینیک 24
مطالب پیشنهادی برای مطالعه :
معایب و مزایای روکش دندان کدام اند؟