بررسی معایب و مزایای روکش دندان
روکشهای دندانی نیز دارای مزایا و معایبی هستند که بهتر است درباره آنها اطلاعاتی داشته باشید. درادامه این مطلب از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین ایمپلنت شهرکرد معایب و مزایای روکش دندان را مورد بررسی قرار می دهیم.
روکش دندان
روکش دندان دقیقاً مانند تاج دندان عمل میکند. از روکش دندان زمانی استفاده میشود که بخش زیادی از دندان از بین رفته باشد یا دندان به دلیل ضربه و فشار آسیب دیده باشد. رنگ روکش دندان دقیقا مانند دندان طبیعی سفید یا شیری رنگ است.
زمانی که بخش زیادی از تاج دندان طبیعی از بین رفته باشد، نمیتوان از روشهای دیگر مثل کامپوزیت یا لمینت برای روکش کردن دندان استفاده کرد. چرا که تاج دندان طبیعی، استحکام و حجم بیشتری نسبت به روکشهای نازکی مثل لمینت دندان دارد. به همین دلیل باید از این نوع روکش استفاده کرد. روکش دندان بعد از قالب گیری ساخته شده و روی دندان اصلی متصل میشود.
معایب روکش دندان کدام اند؟
برای انجام روکش دندان، ابتدا دندانپزشک باید دورتادور مینای دندان را تراش دهد. به همین دلیل مینای دندان شخص به طور کامل از بین خواهد رفت و این یکی از بزرگترین معایب روکش دندان است. در صورتی که روکش دندان به خوبی روی پایه دندان چسبانده نشود، ممکن است هنگام غذا خوردن لق شده یا جابجا شود. این موضوع برای شخص آزاردهنده است و باید به دندانپزشک مراجعه کند تا مشکل را برطرف کند. با رشد دندان، امکان ایجاد شکاف بین خط لثه و روکش دندان وجود خواهد داشت که ظاهر چندان مناسبی ندارد. در حالی که در روشهای دیگر مثل لمینت این اتفاق نخواهد افتاد.
صفحه اینستاگرام دکتر مهران دانشمند متخصص ایمپلنت شهرکرد
مزایای روکش دندان کدام اند؟
یکی از مهمترین مزایای روکش دندان این است که ماندگاری و طول عمر بیشتری نسبت به سایر روکشهای دندانی مثل لمینت دارد. روکش دندان تمامی بخشهای اطراف تاج دندان را پوشش میدهد و قادر است محافظت بهتری در برابر آسیبها یا ضربه و فشار داشته باشد. روکش دندان دقیقا مانند لمینت ظاهری طبیعی دارد و رنگ آن مشابه دندانهای طبیعی است. تاج دندان با وجود این که نوعی دندان مصنوعی به شمار میآید، ولی مانند بسیاری از دندانهای مصنوعی که در دندانپزشکی ساخته میشود از دندان جدا نمیشود.
دکتر مهران دانشمند در دکتر آف – بهترین ایمپلنت شهرکرد در کلینیک 24