نحوه انجام جراحی دندان

نحوه انجام جراحی دندان | بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان |

نحوه انجام جراحی دندان چگونه است؟

در این نوشته از سایت دکتر مهران دانشمند، بهترین ایمپلنت شهرکرد قصد داریم به این پرسش پاسخ دهیم که نحوه انجام جراحی دندان چگونه است؟ در جواب باید بگوییم که این جراحی براساس نوع دندان هدف، به شیوه خاص خود اجرا می‌شود:

1- پروتز دندانی

جراحی دندان، در زمینه‌ پروتز دندانی یا دندان‌سازی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای مثال نصب ایمپلنت دندان یا بریج دندانی، با جراحی همراه است. برای ایمپلنت باید ابتدا لثه تخلیه شده و بعد از قرار دادن پایه ایمپلنت در داخل فک، پروتز دندانی بر روی این پایه نصب شود.

2- جهت تقویت دندان

در برخی موارد جراحی دندان با هدف افزایش مقاومت تاج دندان انجام می‌شود. برای مثال شاید تاج دندان دچار پوسیدگی شدید شده و در نتیجه اگر ترمیم انجام شود و حتی روکش بر روی تاج دندان قرار گیرد، باز هم در زمان کوتاهی تاج دندان از دست می‌رود. در چنین شرایطی جراحی برای افزایش طول تاج دندان انجام می‌گیرد تا از طریق تقویت بنیه دندان، بتوان طول عمر مفید آن را افزایش داد.

3- ریشه دندان

گاهی اوقات هدف از جراحی، درمان ریشه دندان است که به آن جراحی داخلی دندان گفته می‌شود. برای مثال ممکن است که فرد بیمار دچار عفونت در ناحیه ریشه دندان شده است در صورتی که به تاج دندان هیچ آسیبی نرسیده است. در نتیجه متخصص لثه را جراحی می‌کند تا به ریشه دندان رسیده و با سوراخ کردن و تخلیه پالپ، بتواند عفونت ایجاد شده در داخل ریشه را تخلیه کند. در این صورت بدون اینکه به بدنه دندان آسیبی وارد شود، توانسته است ریشه دندان را پاکسازی نمایید.

صفحه اینستاگرام دکتر مهران دانشمند متخصص ایمپلنت شهرکرد

معرفی انواع دندانپزشکی زیبایی

اقدامات دندانپزشکی به دو دسته درمانی و زیبایی تقسیم می‌شوند. برای مثال اگر دندان‌های جلویی نامرتب هستند و یا به دلیل جرم‌گیری رنگ طبیعی و زیبای خود را از دست داده‌اند، حتماً باید اقداماتی را انجام دهید تا این مشکلات برطرف شوند. در زمان صحبت کردن و خندیدن، دندان‌ها به طور کامل مشخص می‌شوند و اگر شما دچار مشکلاتی در دندان‌های خود باشید، این مسأله بر روی اعتماد به نفس شما برای حضور در جلسات مهم تأثیر می‌گذارد.

بنابراین با کمک دندانپزشکی زیبایی می‌توان این قبیل عارضه‌های دندانی را برطرف کرد. در ادامه، سه مورد از پرکاربردترین روش های دندانپزشکی زیبایی را برای شما توضیح می‌دهیم:

1- روکش

به طور کلی دندانپزشکی زیبایی با روکش، کاربرد‌های بسیار زیادی دارد. وضعیت دندان‌های جلویی نسبت به دندان‌های کناری متفاوت است. زمانی که دندان‌های کناری خراب می‌شوند حتی می‌توانید با آمالگام نیز آن‌ها را ترمیم کنید چون در زمان صحبت کردن، دندان‌های کناری مشخص نیستند. آنچه جلب توجه می‌کند، دندان‌های جلویی است. حتی کوچکترین غیر همسطحی در این دندان‌ها نیز به چشم می‌آید و به همین دلیل است که به محض دیدن مشکلاتی در دندان‌های جلویی، باید به دندانپزشک مراجعه کنید تا اقدامات درمانی برای مرتب و زیبا شدن دندان‌ها انجام شود.

دندانپزشکی زیبایی با روکش این امکان را فراهم می‌کند که شما بتوانید دندان‌های سفیدی داشته باشید. از سوی دیگر اگر دندان‌های شما به صورت خفیف غیر همسطح هستند، بدون اینکه نیاز باشد چند سال زمان را برای ارتودنسی صرف کنید، به راحتی می‌توانید روکش دندان را استفاده نمایید. البته دندانپزشکی زیبایی با روکش، به استحکام دندان‌های شما نیز کمک می‌کند.

برخی از افراد دندان‌های بسیار کوچکی دارند و در نتیجه همین مسأله زیبایی دهان و دندان آن‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. از طرف دیگر دندان‌های خیلی ظریف و کوچک، به شدت آسیب‌پذیر هستند. با کمک روکش دندان می‌توان اندازه دندان‌ها را بزرگ کرد. در نتیجه روکش دندان هم از نظر زیبایی و هم از نظر ماندگاری، به طول عمر دندان‌ها کمک می‌کند.

2- ارتودنسی

متأسفانه اغلب شدت بهم ریختگی دندان‌ها به حدی است که نمی‌توان با روکش کردن این مشکلات را برطرف کرد و راهی جز ارتودنسی باقی نمی‌ماند. زمانی که شما به متخصص مراجعه می‌کنید تا براساس شدت بی‌نظمی دندان‌ها یک روش مناسب برای ارتودنسی را انتخاب کند، ابتدا از شما می‌خواهد عکسبرداری‌های لازم را از استخوان فک و دندان‌ها انجام دهید. روش‌های مختلفی برای انجام ارتودنسی وجود دارد.

برای مثال ارتودنسی از روی دندان، ارتودنسی پشت دندان‌ها یا استفاده از الاینرهای شفاف چند مورد پرکاربرد از انواع دندانپزشکی زیبایی با ارتودنسی هستند. مزیت ارتودنسی نسبت به روش‌های قبلی، عدم دستکاری بافت دندان است. در واقع بدون اینکه نیاز باشد دندان را بتراشیم و روکش را بر روی آن نصب کنیم، می‌توانیم با کمک روش‌های ارتودنسی و با حفظ ساختار دندان‌های طبیعی، به مرتب شدن آن‌ها کمک کنیم.

مزایا و معایب ارتودنسی بدون سیم | بهترین ایمپلنت شهرکرد
2- زیرکونیوم

روکش دندان نه تنها باعث تقویت بنیه دندان و مقاومت آن در برابر پوستی و شکستگی می‌شود بلکه می‌تواند باعث سفید شدن دندان‌های شما گردد. روکش زیرکونیوم از اکسید زیرکونیوم ساخته شده است که بیشترین سازگاری را با بدن داشته و از طرف دیگر رنگ آن به رنگ دندان‌های طبیعی نزدیک است. کسانی که دندان‌های بسیار حساس دارند و با کوچکترین تغییر دما دچار درد در دندان‌های خود می‌شوند، می‌توانند از این روکش زیرکونیا استفاده کنند چون در برابر تغییرات دما مقاوم است. این نوع روکش دندان واکنش‌های آلرژیک را به همراه ندارد. بنابراین استفاده از زیرکونیوم برای زیباتر کردن دندان‌های جلویی، سفید کردن و پوشش دادن آن‌ها در راستای افزایش مقاومت دندان، گزینه بسیار مناسبی است.

بنابراین کسانی که دچار تغییر رنگ شدید در دندان‌های خود شده‌اند به گونه‌ای که با جرم‌گیری نتوانسته‌اند این مشکل را حل کنند؛ یا اگر غیر همسطحی خفیف در دندان‌ها مشاهده می‌شود و متخصص تشخیص می‌دهد که با روکش نیز می‌توان به راحتی این مشکل را برطرف کرد، دندانپزشکی زیبایی با زیرکونیوم را پیشنهاد می‌کنیم.

دکتر مهران دانشمند در دکتر آفبهترین ایمپلنت شهرکرد در کلینیک 24


مطالب پیشنهادی برای مطالعه :

ارتودنسی با کش

پیشگیری و درمان سیاه شدن دندان کودک

پر کردن دندان

دسته بندی : مطالب آموزشی بهترین ایمپلنت اصفهان و شهرکرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *