انواع روش های قالب گیری ایمپلنت دندان

بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | انواع روش های قالب گیری ایمپلنت دندان

 ضرورت قالب گیری ایمپلنت های دندانی

قالب گیری ایمپلنت دندان | با توجه به اینکه هدف اصلی از قالب گیری ایمپلنت، شناسایی دقیق موقعیت دقیق ایمپلنت و انتقال آن به لابراتوار دندانپزشک جهت ساخت است . فرآیند قالب گیری از اهمیت بسیار زیادی دارد و به عنوان یکی از مهمترین مراحل ساخت و نصب ایمپلنت های دندانی شناخته شده است.

در واقع طی قالب گیری محل اصلی کاشت ایمپلنت مشخص شده و همه اجزای ایمپلنت به ویژه روکش دندان براساس مقادیر بدست آمده در لابراتوار دندانپزشکی ساخته می شوند. تا پس از آن توسط دندانپزشک متخصص زیبایی و ایمپلنت در فضای خالی ناشی از کشیدن شده دندان نصب گردد.

بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | انواع روش های قالب گیری برای ایمپلنت دندان ..

از آنجایی که هرگونه خطا در روند قالب گیری موجب بروز مشکل هنگام کاشت و نصب دندان می شود . می توان گفت فرآیند قالب گیری ایمپلنت از اهمیت بالایی برخوردار بوده و تعیین کننده کیفیت، کارایی و ماندگاری ایمپلنت دندان است. علاوه بر این عدم توجه به روند قالبگیری ایمپلنت موجب طولانی شدن روند درمان و عدم ترمیم استخوان فک می شود.

بنابراین برای جراحی، قالب گیری و کاشت ایمپلنت به متخصصین دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت دندان مراجعه کنید . تا ضمن جلوگیری از بروز هرگونه مشکل حین درمان و کاشت ایمپلنت شاهد کارایی مطلوب و ماندگاری این نوع از دندان مصنوعی در طولانی مدت باشید.

همراه ما باشید با مطالب آموزنده و خواندنی از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان :

انواع روش های قالب گیری ایمپلنت دندان

با توجه به شرایط دهان بیمار و همچنین تشخیص دندانپزشک دو روش کلی باز و بسته برای کاشت ایمپلنت های دندانی وجود دارد. هر کدام از این روش ها اصول، روند و مزایای خاص خود را دارند. بدین ترتیب این دو روش اصلی و کاربردی به شرح زیر عبارت است از:

۱- قالب گیری تری باز (Open Tray)

این روش قالب گیری در سطح فیکسچر انجام می شود و از دقت بسیار بالای برخوردار است. علاوه بر این در تری باز برای حفظ قوس دندان ها از اباتمنت های زاویه دار استفاده شده و این روش قالب گیری موجب افزایش سازگاری ایمپلنت دندان با سایر دندان ها می گردد. شایان ذکر است که در قالب گیری ایمپلنت تری باز از ایمپرشن کوپینگ های باز استفاده می شود و به طبع آن جابجایی اجزا در زمان برداشت قالب به حداقل میزان ممکن می رسد.

بدین صورت که ابتدا ایمپرشن کوپینگ متصل شده و سپس در اطراف آن ماده قالب گیری تزریق می شود. در آخر نیز با سفت شده ماده قالب گیری، پیچ های ایمپرشن باز شده و سپس آن را همراه با قالب از روی دندان ها بر می دارند. البته این پایان کار نیست و قالب های اندازه گیری شده به لابراتوار دندانپزشکی منتقل شده و متخصصین براساس آن اقدام به ساخت ایمپلنتهای دندانی می کنند.

بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان |انواع روش های قالب گیری برای ایمپلنت دندان ..

۲- قالب گیری تری بسته (Close Tray)

در صورتی که امکان انتخاب اباتمنت وجود نداشته باشد، دندانپزشک برای قالب گیری ایمپلنت از روش تری بسته استفاده می کند. بدین صورت که ایمپرشن کوپینگ روی فیکسچر قرار گرفته و با بازسازی محل دقیق اباتمنت، ابعاد و اندازه آن را مشخص می نماید. البته سایز و قطر اباتمنت توسط متخصص دندانپزشکی در لابراتوار مشخص شده و سپس براساس اقدام به ساخت روکش ایمپلنت (تاج دندان) می کنند.

شایان ذکر است که در این نوع قالب گیری نیز برای مشخص شدن نمای داخلی دندان ها در اطراف ایمپرشن کوپینگ ماده قالب گیری تزریق شده و سپس ابعاد و اندازه بدست آمده به لابراتوار منتقل می شود.

دسته بندی : مطالب آموزشی بهترین ایمپلنت اصفهان و شهرکرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *