اهمیت و ضرورت جرم گیری ایمپلنت دندان | دکتر مهران دانشمند
جرم گیری ایمپلنت دندان | با توجه به اینکه کیفیت و طول عمر ایمپلنت دندان با حفظ بهداشت دهان و دندان ارتباط مستقیم دارد، می توان گفت جرمگیری ایمپلنت دندان اهمیت فراوانی دارد. به لحاظ اینکه طی فرآیند جرم گیری حفره بین دندان و سطح لثه به طور کامل پاکسازی می شود و احتمال رشد هرگونه میکروب، باکتری و پلاک به حداقل میزان ممکن می رسد.
علاوه بر این با جرم گیری سطح ایمپلنت دندان پاکسازی شده و سفید و براق می گردد. اما در مقابل اگر به این مورد مهم و اساسی توجه نکنید، پس از مدتی سطح ایمپلنت های دندانی تغییر رنگ داده و زرد می شود. از طرف دیگر احتمال بروز عفونت، التهاب لثه و لق شدن ایمپلنت بالا می رود. با این توصیف جرمگیری ایمپلنت های دندانی را جدی بگیرید و هر شش ماه یکبار این درمان را نزد دندانپزشک با تجربه و متخصص انجام دهید.
همراه ما باشید با مطالب آموزنده و خواندنی از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان :
- 5 آنتی بیوتیک مناسب عفونت ایمپلنت
- آشنایی با بهترین ایمپلنت شهرکرد – بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد در دکتر اف
- پروسه جراحی فلپ لثه
- بهترین ایمپلنت اصفهان – بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان در دکتر آف
- دهانشویههای مخصوص ایمپلنت دندان
- بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد
- انواع روش های قالب گیری برای ایمپلنت دندان
نحوه جرمگیری ایمپلنت دندان
در ابتدا باید گفت که جرمگیری ایمپلنت های دندانی با جرمگیری دندان طبیعی متفاوت است و در صورتی که قصد جرم گیری ایمپلنت دندان دارید، باید به این مورد توجه ویژه داشته باشید. به واقع باید گفت که قلم جرم گیری ایمپلنت های دندانی از جنس تیتانیوم مخصوص و سخت می باشد و یکی از تفاوت های اصلی محسوب می شود.
در این خصوص برای جرم گیری ایمپلنت های دندانی از دو روش دستی و اولتراسونیک استفاده می کنند. بدین صورت که در روش دستی دندانپزشکی با استفاده از ماده جرم گیر انواع ناهنجاری شامل مواد غذایی، پلاک، تارتار و … را از سطح دندان و فضای بین دندان ها و لثه برطرف می سازد. در روش دوم نیز دندانپزشک با دستگاه مخصوص و مواد جرم گیر اقدام به پاکسازی سطح ایمپلنت و شکاف های دندان می کند.
در واقع هنگام جرم گیری به روش اولتراسونیک، دستگاه با پاشش مواد جرم گیر (با شدت و قدرت بالا) به سمت دندان و شکاف های لثه پاکسازی آن را انجام داده و در نتیجه سطح ایمپلنت دندان صاف، شفاف و زیبا می گردد. شایان ذکر است که برای سلامت دهان و دندان، حفظ کیفیت ایمپلنت و افزایش ماندگاری آن باید جرمگیری دندان را هر سال یک الی دو بار انجام دهید.
مزایای جرم گیری ایمپلنت دندان
جرمگیری ایمپلنت دندان مزایای فراوانی برای حفظ بهداشت دهان و دندان و سلامت افراد به همراه دارد. به همین سبب در سال های اخیر شاهد افزایش موارد استفاده از این روش در افرادی دارای ایمپلنت های دندانی هستیم.
در این راستا مزایای اصلی و مهم این درمان درمانپزشکی به قرار زیر است:
- پاکسازی ایمپلنت دندان به صورت عمیق و رفع هرگونه پلاک، باکتر و تارتار
- حفظ سلامت لثه و کاهش احتمال ابتلا به بیماری های مزمن لثه نظیر لثه پریودنتال و تحلیل لثه
- جلوگیری از لثه شدن ایمپلنت دندان و افزایش ماندگاری آن
- رفع بوی بد دهان و افزایش اعتماد به نفس در افراد دارای ایمپلنت های دندانی
- حفظ کیفیت ایمپلنت دندان در افراد دیابتی و مبتلا به بیماری قلبی
- جلوگیری از تورم و التهاب لثه و پوسیدگی دندان
جرمگیری ایمپلنت دندان یکی از روش های مؤثر برای حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری ایمپلنت های دندانی است. بنابراین اگر قصد کاشت ایمپلنت دندان دارید یا ایمپلنت را جایگزین دندان های از دست رفته تان کرده اید، حتماً هر سال یک الی دو بار جرمگیری ایمپلنت را نزد دندانپزشک متخصص و با تجربه انجام دهید.