چه عواملی سبب بروز ایمپلنت ناموفق می شوند ؟

بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | عوامل بروز ایمپلنت ناموفق 

عوامل بروز شکست کاشت دندان و ایمپلنت ناموفق

ایمپلنت ناموفق یا شکست ایمپلنت،به دلایل مختلفی ایجاد می شود.در این مقاله به تفصیل در مورد علت ها و راه های درمان آن صحبت می شود.حداکثر تلاش ما در این مقاله این است که به تمامی سوالات شما در خصوص عوامل بروز ایمپلنت ناموفق دندان پاسخ می دهیم ، همراه ما باشید :


همراه ما باشید با مطالب آموزنده و خواندنی از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان :


بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | نشانه های ایمپلنت ناموفق دندان چیست ؟

ناهماهنگی ایمپلنت

یکی از جنبه‌های چالش‌برانگیز دندانپزشکی ایمپلنت، قراردادن ایمپلنت به‌گونه‌ای است که به طور کامل توسط استخوان احاطه شود. گاهی اوقات موقعیت ایده‌آل در استخوان، موقعیت ایده‌آل برای ایمپلنت نیست؛ بنابراین ایمپلنت و استخوان ممکن است در نهایت ناهم‌تراز شوند. زمانی که ایمپلنت با استخوان هماهنگ نباشد، تاج‌ها غیرطبیعی به نظر می‌رسند، لثه‌ها عقب می‌روند و فلز خاکستری تیره ایمپلنت، در اطراف لثه قابل‌مشاهده است.

اصلاح ایمپلنت‌هایی که در مکان نامناسبی قرار گرفته‌اند می‌تواند مشکل باشد. فرآیند برداشتن می‌تواند به استخوان و دندان‌های مجاور آسیب برساند. به همین دلیل بسیار مهم است که آن را در اولین‌بار درست انجام دهید.

برداشت‌های ضعیف

قالب‌ها توسط دندانپزشک، قالب‌گیری می‌شوند و برای ساخت روکش‌ها به آزمایشگاه ارسال می‌شوند. اگر قالب‌ها دقیق نباشند، دندان‌های جایگزین ممکن است به‌درستی جا نشوند. فقط یک ناهماهنگی ظریف می‌تواند باعث ایجاد فاصله بین تاج و لثه شود که به‌اندازه کافی، ظاهر و عملکرد دندان‌ها را به خطر می‌اندازد. این می‌تواند باکتری‌ها را به لثه‌ها راه دهد و در نهایت منجر به عفونت شود. عفونت قابل‌درمان است؛ اما ممکن است، نیاز به جایگزینی ایمپلنت باشد. این اساساً هزینه درمان را دوبرابر می‌کند.

عامل دیگر، چسبی است که تاج دندان جدید را روی پایه ایمپلنت نگه می‌دارد و در صورت نشت روی لثه می‌تواند باعث عفونت شود. به همین دلیل است که مهارت دندانپزشک ایمپلنت بسیار مهم است. آنها باید برای انجام دقیق عمل، تحت بزرگ‌نمایی بالا، راحت باشند. بزرگ‌نمایی به نوبه خود، احتمال هرگونه شکاف یا اشتباه را کاهش می‌دهد.

پری ایمپلنتیت و سایر عفونت‌ها

پری ایمپلنتیت یکی از دلایل اصلی شکست ایمپلنت دندان و ایمپلنت ناموفق است. همواره بحث در مورد اینکه آیا باید به‌عنوان یک بیماری طبقه‌بندی شود یا اینکه به‌عنوان یک عارضه (به دلیل قراردادن جسم خارجی در حفره دهان)، وجود دارد. صرف‌نظر از این، گاهی اوقات یک پاسخ التهابی، می‌تواند مدت کوتاهی پس از اتمام عمل رخ دهد. این التهاب ناشی از تجمع باکتری در دهان است.

پری ایمپلنتیت می‌تواند به لثه و استخوان اطراف ایمپلنت آسیب برساند و به طور بالقوه منجر به ازدست‌دادن استخوان بعدی یا شکست ایمپلنت شود. درحالی‌که این بیماری قابل‌درمان است، اما در اغلب موارد، ایمپلنت نیاز به تعویض دارد. افرادی که بیشتر مستعد ابتلا به عفونت باکتریایی یا پری ایمپلنتیت هستند، بیماران دیابتی، سیگاری‌ها و کسانی هستند که بهداشت دهان و دندانشان نامناسب است.

بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | انواع روش های جراحی فک و اصلاح ناهنجاری های رایج فک و دندان

استئواینتگراسیون ناموفق

Osseointegration (یکپارچگی استخوانی) اصطلاحی است که برای توصیف توسعه پیوند ساختاری بین استخوان و ایمپلنت تیتانیوم تازه‌واردشده استفاده می‌شود. این فرآیند معمولاً از چند هفته تا چند ماه طول می‌کشد.گاهی اوقات ایمپلنت به طور کامل با استخوان فک ادغام نمی‌شود. این می‌تواند باعث شل‌شدن یا افتادن ایمپلنت شود. دلیل اصلی این امر، استخوان ناکافی برای قراردادن ایمپلنت است.

تراکم استخوان و سلامت کلی استخوان شما، در مورد دندانپزشکی ایمپلنت مهم است. ارزیابی سلامت استخوان، کاری است که دندانپزشک ایمپلنت قبل از عمل انجام می‌دهد. اگر استخوان کافی وجود ندارد، روش پیوند استخوان یا سینوس لیفت (یک نوع جراحی است که مواد پیوند استخوان، برای پشتیبانی از استخوان فک، اضافه می‌شوند.) گزینه‌ای عالی برای ایجاد مجدد شرایط صحیح، برای کاشت ایمپلنت است.

آسیب عصبی

آسیب عصبی ایمپلنت نادر است. زمانی که ایمپلنت، خیلی نزدیک به اعصاب اطراف دهان قرار داده شود، ممکن است آسیب عصبی ایمپلنت اتفاق بیفتد. بروز این امر برای دندانپزشکان بی‌تجربه و یا زمانی که دندانپزشک از برنامه‌ریزی درمانی، به‌عنوان بخشی از تمرین خود استفاده نمی‌کند، بیشتر است.

برنامه درمانی چیزی است که به دندانپزشک کمک می‌کند تا تمام عواملی را که می‌تواند روی روش ایمپلنت تأثیر بگذارد، مانند شناسایی محل ایده‌آل ایمپلنت در دهان، شناسایی کند.آسیب عصبی معمولاً زمانی ایجاد شده است که بی‌حسی، درد طولانی‌مدت یا احساس سوزن‌سوزن‌شدن در اطراف لثه‌ها، لب‌ها، گونه‌ها و یا زبان وجود داشته باشد.

شکست خود ایمپلنت

علی‌رغم اینکه ایمپلنت از یک فلز قوی ساخته شده است، اما ممکن است شل شود. شل‌شدن پایه ایمپلنت، می‌تواند باعث شکستگی ایمپلنت گردد.به لطف پیشرفت‌های فناوری ایمپلنت، امروزه کمتر این اتفاق می‌افتد؛ با این‌حال، شکست همچنان ممکن است رخ دهد. به‌ویژه با ارائه‌دهندگان ارزان‌قیمت و آزمایشگاه‌های بدون مجوز که ممکن است از مواد نامرغوب استفاده کنند. این منجر به عوارضی می‌شود که پایداری ایمپلنت را به خطر می‌اندازد.

شما باید مطمئن شوید که دندانپزشک ایمپلنت شما، از موادی استفاده می‌کند که پروانه‌های لازم را دارد. این باعث می‌شود که از درمان باکیفیت اطمینان حاصل کنید و احتمال شکست ایمپلنت را کاهش دهید.

بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | مراقبت از ایمپلنت دندان - لق شدن ایمپلنت های دندانی

ورود جسم خارجی و واکنش آلرژیک

به گفته پزشکان، هرگاه ماده ای خارجی وارد بدن شما شود، احتمال بروز عوارض جانبی وجود دارد. ایمپلنت‌های دندانی و سایر مواد مورداستفاده برای روش ایمپلنت، ممکن است باعث واکنش موضعی شوند. به‌منظور اطمینان از بهترین مواد برای درمان شما، دندانپزشک باید آلرژی شما را بررسی کرده و از ماده ای که بدن شما حساسیت ندارد استفاده بکند.

دسته بندی : مطالب آموزشی بهترین ایمپلنت اصفهان و شهرکرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *