ایمپلنت چگونه صورت شما را تغییر میدهد؟
تاثیر ایمپلنت بر صورت | به محض اینکه بدن شما یک دندان از دست رفته را تشخیص میدهد، شروع به جذب مواد معدنی در استخوان فک شما میکند تا در جای دیگری از آن استفاده کند. اگر درمان نشود، استخوان فک به زوال خود ادامه میدهد و در نهایت منجر به وضعیتی به نام “جمع شدن صورت” میشود.
همانطور که از نام آن پیداست، افتادگی صورت باعث میشود که ظاهر صورت بیمار فرورفته به نظر برسد. خبر خوب این است که ایمپلنت دندان میتواند در وهله اول از وقوع این فرایند جلوگیری کند.
در ادامه این مطلب از دکتر مهران دانشمد به تاثیر ایمپلنت بر صورت می پردازیم :
همراه ما باشید با مطالب آموزنده و خواندنی از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان :
- بررسی علل سیاه شدن لثه بعد از ایمپلنت دندان
- آشنایی با بهترین ایمپلنت شهرکرد – بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد در دکتر اف
- درمان رتروگناتیسم یا عقب رفتگی فک
- بهترین ایمپلنت اصفهان – بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان در دکتر آف
- کاشت ایمپلنت در بیماران دیابتی
- بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد
ایمپلنت دندان جلویی روی سایر دندانها تأثیر نمیگذارد.
کاشت ایمپلنت دندانی بین دندانهای طبیعی شما قابلاعتمادترین و قابلپیشبینیترین روش دندانپزشکی موجود است، با درصد موفقیت بالاتر از میزان موفقیت کلی پروتزها و بریجها. ایمپلنت دندان جلو نه تنها ظاهر بهتری دارد و تمیز کردن آن بسیار آسانتر است، بلکه مانند پروتزها و بریجها روی سایر دندانها تأثیر نمیگذارد. در واقع، بیماران میتوانند ایمپلنتهای دندانی خود را دقیقاً به همان روش و همزمان با دندانهای طبیعی خود تمیز کنند.
جراح دهان یک برش کوچک در لثه شما ایجاد میکند تا به استخوان فک شما دسترسی پیدا کند و سپس یک سوراخ کوچک در این استخوان قبل از قرار دادن ایمپلنت ایجاد میکند. ایمپلنت دندان شبیه یک میله فلزی کوچک است و به شکل استوانه یا پیچ است.
پس از این مرحله، جراح محل دندان را برش میدهد و به آن مدتی برای بهبودی میدهد. دوره بهبودی معمولاً یک دوره بین چهار تا شش ماه است که اجازه میدهد تا انسداد استخوانی انجام شود، مرحله مهمی که در آن ایمپلنت با استخوان فک پیوند مییابد. جراح مرحله بعدی ایمپلنت دندان جلو را با قرار دادن اباتمنت روی ایمپلنت دندان انجام میدهد. آنها همچنین اندازهگیریهایی را برای ساخت روکش انجام میدهند که در نهایت جایگزین تک دندان از دست رفته خواهد شد. پس از سه تا چهار هفته، دندانپزشک زخم اصلی را باز میکند تا یک ضمائم یا اباتمنت کوچک به ایمپلنت وارد کند.
در بیشتر موارد، کاشت دندان جلو هیچ عارضهای در پی نخواهد داشت و یک روش روتین است، مگر اینکه بافت استخوانی کافی در دهان بیمار وجود نداشته باشد. در این صورت جراح دندان پیوند استخوان را برای ایمپلنت دندان انجام میدهد، بنابراین بیمار ایمپلنت محکمی خواهد داشت. اگر لثه آنقدر نازک باشد که خود ایمپلنت قابل مشاهده باشد، پیوند بافت نرم برای ضخیمتر شدن آن انجام میشود.
اگرچه ممکن است فرایند کاشت دندان پیچیده به نظر برسد، اما اینطور نیست. جراح دندانپزشک شما این فرایند را به مراحل کوچک و قابل کنترل تقسیم میکند و همه چیز را در طول مسیر توضیح میدهد. ایمپلنت دندان جلویی که به دست میآید در نهایت کیفیت زندگی بسیار بهتری را فراهم میکند.