احتمال ابتلا به سرطان با کاشت ایمپلنت دندان

بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | احتمال ابتلا به سرطان با کاشت ایمپلنت دندان | بهترین ایمپلنت شهرکرد

بررسی احتمال ابتلا به سرطان با کاشت ایمپلنت دندان

نگرانی مردم از ابتلا به کارسینومای دهان باعث می شود که برای کاشت ایمپلنت دندان دچار تردید شوند. متخصص های ایمپلنت و حتی متخصصین سرطان به تمام افرادی که برای کاشت ایمپلنت اقدام می کنند، اطمینان خاطر می دهند که ایمپلنت دندان سرطان زا نیست. اما با این وجود باز اندکی ترس برای مراجعین وجود دارد. در مطلب امروز سایت دکتر مهران دانشمند بهترین ایمپلنت شهرکرد احتمال ابتلا به سرطان با کاشت ایمپلنت دندان را مورد بررسی قرار می دهیم.

از نظر علم پزشکی، سلول های موجود در سطح و لایه های میانی پوست، به هنگام کاشت ایمپلنت دندان تحت تاثیر قرار می گیرند. کارسینوما زمانی که بروز پیدا می کند در پوست و سلول های آن رخنه می کند. در برخی مواقع متاسفانه در تمام بدن بیمار نیز پخش می شود.

براساس تحقیقات انجام شده، بیشترین افرادی که به این نوع از سرطان ها دچار می شوند. اشخاص سیگاری یا معتاد به مشروبات الکلی هستند. البته این نکته را فراموش نکنید که با پیشرفت تکنولوژی تشخیص زودهنگام سرطان و راه درمان آن وجود دارد. از این رو احتمال ابتلا به این نوع بیماری ها بسیار کمتر شده است.

کارسینوما دهان یا التهاب لثه اطراف ایمپلنت دندان

زمانی که فرد مراقبت های پس از ایمپلنت دندان را جدی نگیرد، احتمال التهاب لثه در اطراف ایمپلنت وجود دارد. در این حالت بافت نرم، سفت تر شده و استخوان شروع به تحریک شدن می کند. با این وضعیت بیمار دچار استرس می شود که آیا ایمپلنت دندان سرطان زاست؟ آیا این التهاب همان سرطان است؟ بایستی گفت که تشخیص اشتباه بوده و تنها التهاب لثه است.

روش های مراقبت صحیح از ایمپلنت دندان | بهترین ایمپلنت شهرکرد

میزان امکان بروز سرطان با ایمپلنت دندان

براساس تحقیقات به عمل آمده و نتایج بررسی شده، مشخص شده است که کاشت ایمپلنت دندان هیچ ارتباطی با ابتلا به سرطان ندارد.

جلوگیری از ابتلا به بیماری های پس از کاشت ایمپلنت دندان

اگر می خواهید اطمینان حاصل کنید که ایمپلنت دندان سرطان زا نیست، بایستی به چندین مورد بسیار دقت کنید. اول اینکه در انتخاب ایمپلنت دندان دقت زیادی داشته باشید. همانگونه که می دانید ایمپلنت به عنوان بهترین روش جایگزین دندان از دست رفته شناخته شده است این متد همانند دندان طبیعی در صورت دیده شده و همچون ریشه دندان اصلی نیز دارای پایه ایمپلنت محکمی می باشد.

از سوی دیگر مزایای ایمپلنت دندان سبب شده است که فرد از ابتلا به بیماری های دیگر از جمله سرطان پیشگیری کند. کاشت ایمپلنت به رشد استخوان کمک کرده و از تحلیل رفتن آن نیز جلوگیری می کند. علاوه براین از آسیب رساندن به دندان های مجاور نیز مبرا می باشد.

نکته مهمی که باید به آن دقت کرد، خالی ماندن جای دندان از دست رفته می باشد. هر چقدر زمان بیشتری از جای خالی دندان بگذرد، موفقیت کاشت ایمپلنت دندان را کاهش می دهد. از سوی دیگر امکان تحلیل رفتن فک و استخوان وجود دارد. افرادی که تصور دارند که ایمپلنت دندان سرطان زاست، باید بدانند که بی توجهی به جای خالی دندان و استفاده از روش های غیراصولی باعث بروز بیماری خاص از جمله سرطان در دهان می شود.

صفحه اینستاگرام دکتر مهران دانشمند متخصص ایمپلنت شهرکرد

ارتباط عدم موفقیت ایمپلنت با سرطان

ایمپلنت از جنس فلز بوده که با کمک عمل جراحی در جای خالی دندان همانند ریشه قرار می گیرد. در اکثر مواقع ایمپلنت دندان موفقیت آمیز است. اما افرادی که به سرطان مبتلا شدند و در حال انجام شیمی درمانی هستند. بخصوص در ناحیه فک و صورت، بهتر است تا پایان دوره درمان سرطان از کاشت ایمپلنت دندان خودداری کنند. زیرا در این شرایط احتمال موفقیت کاشت ایمپلنت دندان کمتر می شود.

دکتر مهران دانشمند در دکتر آفبهترین ایمپلنت شهرکرد در کلینیک 24


مطالب پیشنهادی برای مطالعه :

کاربردها و مزایای ایمپلنت نانو

کاربردهای ایمپلنت دندان tri

انجام MRI با داشتن ایمپلنت دندان

دسته بندی : مطالب آموزشی بهترین ایمپلنت اصفهان و شهرکرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *