بررسی ایمپلنت آلفادنت
با از دست دادن دندان ها، ایمپلنت آلفادنت بهترین گزینه برای جایگزینی آن خواهد بود. نبود دندان باعث مشکلاتی از جمله جویدن سخت غذا، مشکل در تکلم، کاهش اعتماد به نفس و جابجایی دندان های سالم خواهد شد. شاید در ابتدا ایمپلنت دارای یک پروسه طولانی و یا هزینه زیاد باشد اما تاثیرات آن را برای مدت های طولانی در طول زندگی خود خواهید دید. در ادامه این مطلب سایت دکتر مهران دانشمند، بهترین ایمپلنت شهرکرد با معرفی ایمپلنت آلفادنت شما را با کاشت ایمپلنت و کاربرد آن آشنا خواهیم کرد.
معرفی ایمپلنت آلفادنت
ایمپلنت آلفادنت یکی از انواع برند های ایمپلنت است که توسط کشور آلمان ساخته می شود.
کشور آلمان در گروه کشور های اروپایی تولید کننده ایمپلنت قرار دارد که استحکام و کیفیت ایمپلنت های ساخته شده توسط کشور های اروپایی نظیر آلمان بسیار بالا هستند به گونه ای که این نوع ایمپلنت ها بعد از ایمپلنت های آمریکایی دارای بالاترین کیفیت هستند و طرفداران زیادی در جهان دارند.
ایمپلنت آلفادنت به صورت کلی مانند: سایر انواع ایمپلنت از سه بخش یعنی تاج، پایه و اباتمنت تشکیل می شود البته اباتمنت بخشی از ایمپلنت است که بر اساس سلیقه شخص برای او استفاده می شود و ممکن است که کلا مورد استفاده قرار نگیرد.
در نتیجه این نوع ایمپلنت از نظر ساختار با دیگر ایملپنت ها تفاوتی ندارد بلکه تنها تفاوت آن با دیگر انواع ایمپلنت در برند و کشور سازنده آن است.
مراحل کاشت پایه ایمپلنت آلفادنت کدام اند؟
از مهمترین کارهایی که به هنگام کاشت ایمپلنت باید انجام شود، جایگذاری پایه ایمپلنت دندان است. پایه ایمپلنت آلفادنت یک پایه کوچک فلزی است که بسیار مقاوم بوده و در استخوان فک بالا یا پایین کار گذاشته می شود. پایه ایمپلنت حکم ریشه دندان را دارد و بایستی به همان اندازه محکم و با دوام باشد.
برای کاشت ایمپلنت آمریکایی پایه چیزی حدود یک تا دو ساعت نیاز است. در صورتی که لثه با مشکل مواجه باشد احتمال طول کشیدن کاشت پایه وجود دارد. برای جایگذاری متخصص از داروهای بیهوشی استفاده می کند و بیمار دردی را احساس نخواهد کرد.
برای اینکه پایه به صورت کامل با استخوان فک جوش بخورد نیاز است که بیمار حدود 5 ماه صبوری داشته باشد. البته فراموش نکنید در صورتی که بخواهید برای فک بالا کاشت را انجام دهید نیاز است که مدت 7 ماه تحمل داشته باشید.
پس از جوش خوردن پایه ایمپلنت آلفادنت متخصص یک قطعه کوچک به نام هیلینگ کلار را به پایه ایمپلنت دندان متصل می کند. این قطعه باعث عدم رشد بافت لثه و قرار گرفتن بر روی پایه ایمپلنت می شود. در صورتی که این قطعه استفاده نشود بعد از مدتی لثه رشد کرده و باعث ایجاد تغییراتی بر روی پایه خواهد شد. علاوه براین وجود هیلینگ کلار سبب خواهد شد که بهبودی لثه و استخوان سرعت داشته باشد.
پیش نیاز های انجام ایمپلنت آلفادنت چیست؟
برای انجام کاشت ایمپلنت آلمانی نیاز است که یکسری پیش نیازها را داشته باشید، مانند:
- رعایت کامل بهداشت دهان ودندان
- عدم وجود کیست یا بیماری لثه
- سالم بودن استخوان فک (محل قرارگیری ایمپلنت)
- دارا بودن حداقل 3 میلیمتر عرض استخوان محل ایمپلنت
- حداقل 8 میلیمتر مفید استخوان در محل ایمپلنت نیاز است
- الزام داشتن تیپ یک یا دو یا حداکثر 3 استخوانی
صفحه اینستاگرام دکتر مهران دانشمند متخصص ایمپلنت شهرکرد
فواید ایمپلنت دندان آلفادنت چیست؟
1- راحت صحبت کردن
حرکت مداوم دندان مصنوعی باعث خواهد شد که صحبت کردن با مشکل روبرو می شوند. ایمپلنت آلفادنت بودن جابجایی تکلم را برای بیماران راحت کرده است.
2- بهتر شدن ظاهر
با کاشت ایمپلنت دندان شما حس کاشت دندان طبیعی را خواهید داشت و ظاهری طبیعی به صورت خود می بخشید. ایمپلنت با لیزر به نحوی طراحی شده است که با استخوان ترکیب شده و دائمی هستند.
3- اعتماد به نفس بیشتر
با برگشتن دندان در دهان شما، زیبایی محو شده دوباره به صورت شما باز خواهد گشت. با کاشت ایمپلنت آلفادنت شما اعتماد به نفس بیشتری برای صحبت کردن خواهید داشت.
4- راحتی بیشتر
دندان مصنوعی با چاق و لاغر شدن فرد غذا خوردن را سخت می کند. اما ایمپلنت دندان چون ثابت در دهان کاشت می شود همانند دندان طبیعی جویدن غذا را راحت می کند.
5- دوام طولانی
از دیگر مزایای ایمپلنت دندان آلفادنت طول عمر و مقاومت بالای ایمپلنت دندان است. شما با اندکی هزینه در ابتدا برای کاشت و دیگر روش های کاشت دندان برای مدت های طولانی از دردسرهای دندانپزشکی آزاد هستید.
6- راحتی تمیز کردن دندان
برای تمیز کردن دندان مصنوعی نیاز است که آن را از دهان خارج کرده و شستشو دهیم. در حالی که ایمپلنت مانند دندان طبیعی عمل کرده و می توانید با مسواک مخصوص ایمپلنت دندان آن را تمیز کنید.
دکتر مهران دانشمند در دکتر آف – بهترین ایمپلنت شهرکرد در کلینیک 24