آشنایی با فیکسچر ایمپلنت دندان

بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | آشنایی با فیکسچر ایمپلنت دندان

فیکسچر ایمپلنت چیست ؟

فیکسچر ایمپلنت دندان  | از دست دادن دندان برای همه ی افراد در هر رده ی سنی اتفاق ناخوشایندی است. برای جبران این نقصان راه های زیادی امتحان شده است. ایمپلنت از بهترین و جدیدترین راهکارهای مدرن برای جایگزین کردن دندانی است که دچار مشکلاتی غیر قابل حل شده است. این دندان می تواند تا پایان عمر به جای دندان اصلی کاربرد داشته باشد. از اجزایی که برای انجام ایمپلنت ضروری به نظر می رسد فیکسچر ایمپلنت می باشد. از این قطعه در مرحله ای از کاشت دندان استفاده می کنند و برای نگه داشتن دندان در جای خود بسیار کاربردی می باشد.


همراه ما باشید با مطالب آموزنده و خواندنی از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان :


بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | آشنایی با فیکسچر ایمپلنت دندان

آشنایی با فیکسچر ایمپلنت

فیکسچر پایه ای که است که آن را در جای خالی دندان قرار می دهند تا بتواند دندان جایگزین را نگه دارد. این جزء از ایمپلنت مانند پیچی است که در درون استخوان فک قرار داده می شود و در ظاهر دیده نمی شود. فیکسچر در درون استخوان فک کاشته می شود و به دلیل ساخته شدن آن از جنس تیتانیوم به سرعت به فک جوش می خورد. این پیچ تیتانیومی از تاج دندان نگهداری می کند و مانع از افتادن آن می شود. به دلیل پذیرش استخوان تیتانیوم با استخوان فک یکی می شود و امکان ایجاد مشکلاتی از قبیل عفونت وجود ندارد.

جنس فیکسچر ایمپلنت

فلزات مختلفی برای تولید فیکسچر توسط کمپانی های بزرگ امتحان شد ولی همه ی این فلزات مشکلات عدیده ای را به وجود می آوردند. با آزمایش اتفاقی فلز تیتانیوم بر روی یک خرگوش پزشکان به این نتیجه رسیدند که تنها تیتانیوم است که می تواند به استخوان جوش بخورد و مشکلاتی را برای بیمار به وجود نمی آورد. برای ساخت تجهیزات دندانی از اوردنچر، بریج و فیکسچر ایمپلنت استفاده می کنند. فیکسچر های تیتانیومی دارای ویژگی هایی همچون نارسایی، مطابقت با ph بدن و مقاومت زیاد در برابر خوردگی است.

ویژگی های فیکسچر

فیکسچر از نظر قطر، شکل و ارتفاع اندازه های مختلفی دارد. یک پیچ سازگار با استخوان دارای برخی از ویژگی هایی است که باعث می شود به سادگی بتوان آن را برای فیکس کردن دندان جدید مورد استفاده قرار داد.

برای ساخت فیکسچر و ایجاد مقاومت بیشتر آن را با تیتانیوم یا وانادیوم ترکیب می کنند. پوشش دادن سطح فیکسچر با مواد مخصوص باعث می شود استخوان ها سریع تر بازسازی شوند. بر روی سطح فلزی فیکسچر یک بافت غلافی کشیده می شود تا بتواند بافت را در سطح میکروسکوپیک به شکل منظم نگه دارد. این بافت ارتباط بین ایمپلنت و استخوان را منظم نگه می دارد. شکل کلی این محصول در طول زمان تغییرات زیادی داشته است و به مرور شکل آن تکامل پیدا کرده است.

بهترین ایمپلنت شهرکرد | بهترین ایمپلنت اصفهان | مراقبت های اصولی قبل و بعد از ایمپلنت فوری

ساختار فیکسچر ایمپلنت

ساختار فیکسچر بر اساس شرکت سازنده ی آن متفاوت می باشد. این تفاوت در شکل رزوه، عمق و فاصله ی آن ها است. رزوه ها باعث افزایش ثبات فیکسچر می شوند. افزایش عمق و تعداد آن ها باعث می شود سطح تماس ان با استخوان و بالای ایمپلنت بیشتر باشد. تعداد رزوه ها باعث می شود فیکسچر ایمپلنت در فک با سرعت بیشتری قرار بگیرد. شکل رزوه ها به چهار دسته ی باترس، مربعی، مخروطی و باترس معکوس تقسیم می شود. استفاده از این محصولات به سلیقه ی جراح بستگی دارد. هیچ کدام از این رزوه ها برتر از نوع دیگر نیستند.

دسته بندی : مطالب آموزشی بهترین ایمپلنت اصفهان و شهرکرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *