لیفت سینوس چگونه انجام می شود؟
لیفت سینوس فک بالا | تمامی روش های لیفت سینوس فک بالا با بیحسی موضعی انجام می شود و یا در صورت تمایل بیمار می توان آن را با آرامبخش انجام داد، بنابراین عمل در هر دو مورد کاملا بدون درد بوده و بیمار نیازی اقدام خاصی، قبل از عمل نخواهد داشت.
در این بخش به بررسی روش های جراحی لیفت سینوس می پردازیم ، همراه ما باشید :
همراه ما باشید با مطالب آموزنده و خواندنی از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان :
- چرا بعد از ایمپلنت دندان، نباید از لبنیات استفاده کرد؟
- آشنایی با بهترین ایمپلنت شهرکرد – بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد در دکتر اف
- اتصال اباتمنت در کاشت ایمپلنت دندان
- بهترین ایمپلنت اصفهان – بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان در دکتر آف
- 10 ویژگی اصلی یک دندانپزشک خوب
- بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد
- امکان حرف زدن بعد از ایمپلنت دندان وجود دارد؟
جراحی لیفت سینوس ماگزیلاری شامل چه مواردی است؟
جراحی لیفت سینوس فک بالا یک عمل جراحی است که در ایمپلنتولوژی دندان انجام می شود. این امکان را به بیمار می دهد تا توده استخوانی قوس بالایی را با هدف آماده سازی بهینه بستر به طوری که ایمپلنت متعاقباً قرار داده شود، افزایش دهد و در نتیجه ثبات آن را بهبود بخشیده و احتمال شکست ایمپلنت را کاهش داده شود. این یکی از چند کاره ترین تکنیک ها در جراحی دهان است و ممکن است زمانی مناسب باشد که ارتفاع استخوان در فک برای قرار دادن ایمپلنت کافی نباشد.
انواع سینوس لیفت : باز و بسته
چندین تکنیک جراحی وجود دارد که می توان در روش لیفت سینوس ماگزیلاری استفاده کرد. عمدتاً روش انتخابی به استخوان موجود بستگی دارد.
سینوس لیفت باز
زمانی انجام می شود که فاصله پایه تاج استخوانی تا کف سینوس کمتر از 5 میلی متر باشد که امکان قرار دادن ایمپلنت را نمی دهد. از طریق دیواره جانبی سینوس انجام می شود و یک پنجره دسترسی ایجاد می کند که از طریق آن به استخوان وارد می شود.
غشای اشنایدرین را با دقت بالا می بریم تا آسیبی به آن وارد نشود و در نتیجه فضای لازم برای افزودن استخوان خشک شده با انجماد را بین غشاء و کف سینوس ایجاد کنیم. از این پیوند استخوان برای ایجاد خود استخوان استفاده می شود که پس از حدود 6 یا 7 ماه به دست می آید.
لیفت سینوس بسته یا آتروماتیک
زمانی انجام می شود که استخوان کمی از دست رفته باشد و حداقل 6 میلی متر فضا وجود داشته باشد. این کار از طریق بستر باقی مانده از آماده سازی ایمپلنت انجام می شود. به این ترتیب، دندانپزشک از ابزار جراحی به نام استئوتوم استفاده می کند تا غشای اشنایدرین را بالا ببرد و دهانه آن را با استخوان خشک شده پر کند.
اگر مقدار مشخصی استخوان در دسترس باشد، بهتر است سینوس لیفت آتروماتیک انجام شود
زمان بعد از عمل و نقاهت
دوره بعد از عمل لیفت سینوس نباید دردناک باشد، اگرچه می تواند باعث التهاب یا هماتوم در ناحیه عمل شود. التهاب می تواند تا 48 ساعت پس از مداخله به اوج خود برسد، اگرچه این علائم تقریباً 7 یا 10 روز پس از مداخله ناپدید می شوند.