۵ راهکار برای پیشگیری از تحلیل لثه بعد از ایمپلنت
تحلیل لثه بعد از ایمپلنت | رعایت بهداشت دهان و دندان: برای جلوگیری از تحلیل لثه پس از ایمپلنت دندان، سعی کنید بهداشت دهان خود را به شکلی منظم رعایت کنید. دندانهای خود را دو حداقل دو بار در روز مسواک بزنید و از نخ دندان نیز استفاده کنید.
التهاب لثه پس از ایمپلنت دندان، اگر چه مشکل حادی نیست؛ اما عدم پیگیری و درمان آن ممکن است خطرآفرین باشد. لذا بهتر است در صورت مواجهه با حساسیت بیش از حد لثه پس از کاشت ایمپلنت دندان به متخصص دندانپزشک خود مراجعه نمایید و هر چه سریعتر نسبت به درمان این مشکل اقدام نمایید.
- استفاده از دهانشویه: مسواک و خمیردندان تنها برای تمیز کردن دندان کاربرد دارند. سعی کنید از دهانشویه ضدباکتریال برای تمیز کردن لثههایتان استفاده کنید.
- مراجعه منظم به دندانپزشک: سعی کنید تمام توصیههای پزشک خود درباره مراقبت و نگهداری از ایمپلنت دندان را رعایت کنید و به صورت دورهای (هر ۶ ماه یکبار) به دندانپزشکتان مراجعه نمایید.
- رعایت رژیم غذایی سالم: مصرف یک رژیم غذایی سالم و متنوع، شامل میوهها، سبزیجات، ماهی، ماست و غلات کامل، به عنوان یک عامل پیشگیری از بروز مشکلات لثه پس از ایمپلنت دندان مؤثر است.
- ترک سیگار: اگر به سلامتی لثههای خود اهمیت میدهید، بهتر است سیگار کشیدن پس از ایمپلنت دندانهایتان را فراموش کنید. این عادت بد باعث بروز مشکلات لثه میشود و میتواند پیشرفت التهاب در ناحیه ایمپلنت را تسریع کند.
همراه ما باشید با مطالب آموزنده و خواندنی از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان :
- برترین شرکت های تولید کننده ایمپلنت دندان در ایران
- آشنایی با بهترین ایمپلنت شهرکرد – بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد در دکتر اف
- بهترین ایمپلنت اصفهان – بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان در دکتر آف
- آنچه باید در مورد روکش ایمپلنت دندان بدانید :
- بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد
- راهکارهای درمان دندان شکسته
پیشگیری از تحلیل لثه بعد از ایمپلنت
-
درمان التهاب لثه پس از ایمپلنت دندان
در شرایطی که التهاب لثه پس از ایمپلنت به وجود آمد، بهتر است خود را برای مقابله با آن و درمان این مشکل آماده کنید. درمان ورم لثه بعد از ایمپلنت، معمولا از طریق چند روش صورت میگیرد که در ادامه این مقاله به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
-
درمان با آنتی بیوتیک
اولین راهکار درمان التهاب لثه پس از ایمپلنت، استفاده از داروهای آنتی بیوتیک میباشد. دندانپزشک با توجه به شدت التهاب برای شما آنتی بیوتیک تجویز میکند. در اکثر مواقع، التهاب پس از مصرف یک تا دو دوره آنتی بیوتیک درمان خواهد شد.
-
درمان با ضدعفونی کنندهها
در این روش، دندانپزشک به شما یک ژل شستشو و ضد عفونی کننده مخصوص میدهد تا دهان و لثههای خود را به مدت ۳ الی ۴ هفته با آن شستشو دهید. این ژل معمولا حاوی کلرهگزیدین گلوکونات است (که به عنوان یک شستشو دهنده مناسب برای لثه شناخته میشود).
-
درمان از طریق جراحی
آخرین راهکار رفع التهاب لثه پس از ایمپلنت دندان، جراحی است. در این روش لثه تحت جراحی قرار خواهد گرفت و قسمتهای شدیدا آسیب دیده لثه برداشته خواهد شد. تشخیص صحیح و به موقع شدت عفونت، از عوامل موفقیت آمیز بودن این جراحی است. لذا مراجعه به موقع به دندانپزشکی حائز اهمیت بسیار زیادی خواهد بود.
آیا التهاب لثه پس از ایمپلنت خطرناک است؟
بله. حقیقت این است که هر نوع التهابی که به موقع شناسایی و درمان نشود ممکن است خطرناک تلقی شود. التهاب لثه هم از این قانون مستثنی نیست و در مواردی ممکن است منجر به لق شدن ایمپلنت دندان شود. جدیترین عوارض التهاب لثه پس از ایمپلنت دندان شامل موارد زیر است:
- از دست دادن ایمپلنت
- عفونت باکتریایی
- تخریب استخوان
- انتقال عفونت به سایر مناطق