خطر رد ایمپلنت توسط بدن
رد ایمپلنت دندان | در حالی که احتمال خطر رد ایمپلنت توسط بدن بسیار کم است. مانند هر جراحی دیگری، احتمال بسیار کمی وجود دارد . که این جراحی نیز موفقیت آمیز نباشد. احتمال رد ایمپلنت توسط بدن اغلب مواقع قبل از انجام ایمپلنت توسط متخصص مشخص می شود . و این خطر بروز ایمپلنتیت پس از جراحی را کاهش می دهد.
احتمال رد ایمپلنت توسط بدن بلافاصله پس از ایمپلنت بیشتر از شکست ایمپلنت در آینده است. شکست ایمپلنت و احتمال رد ایمپلنت توسط بدن میتواند به دلیل گرمشدن بیش از حد استخوان یا کیفیت پایین استخوان، نیروی اعمال شده نامناسب در حین یا بعد از ایمپلنت یا آلودگی ایمپلنت یا محل ایمپلنت باشد.
به راحتی می توان احتمال رد ایمپلنت دندان را با مراجعه به یک جراح دندانپزشک مجرب که محل ایمپلنت را به درستی ارزیابی میکند . و روشهای مناسب و استریل را در حین جراحی دنبال میکند، کاهش داد. پس از پایان رون کاشت دندان، این بر عهده بیمار است . که از تمام توصیههای مراقبت از ایمپلنت پیروی کند.
برای جلوگیری از خطر رد ایمپلنت توسط بدن ناشی از سلامت نامناسب دهان و دندان باید در طول فرآیند بهبودی به بهداشت دهان و دندان توجه زیادی شود. دندانپزشک نحوه مراقبت از ایمپلنت را به بیمار آموزش میدهد . و این نکات باید به طور کامل رعایت شود. هر گونه درد یا تورم غیرعادی باید فوراً به دندانپزشک گزارش شود . تا اطمینان حاصل شود که عفونت باعث ایجاد مشکل در روند کاشت ایمپلنت نشده است.
همراه ما باشید با مطالب آموزنده و خواندنی از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان :
- آنچه باید در مورد روکش ایمپلنت دندان بدانید :
- آشنایی با بهترین ایمپلنت شهرکرد – بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد در دکتر اف
- نشانه های بروز اوربایت و عوارضی که در پی دارد :
- بهترین ایمپلنت اصفهان – بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان در دکتر آف
- مهمترین اقداماتی که باید ۲۴ ساعت قبل از جراحی ایمپلنت انجام دهید :
- بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد
- پیشگیری و درمان برای تغییر رنگ دندان
رد کاشت ایمپلنت دندان
رد ایمپلنت یا واکنش آلرژیک به آن بسیار نادر است، زیرا مواد مورد استفاده در ساخت ایمپلنت، عموماً عنصر تیتانیوم است که هیچ اثر شناخته شدهای در بدن ندارند و زیست سازگاری بسیار بالایی دارند. محتملترین علت شکست ایمپلنت این است که باکتریهای ناشناخته از قبل در محل ایمپلنت وجود داشته باشند. رد ایمپلنت توسط بدن ممکن است گاهی اتفاق بیفتد و معمولاً این مشکل توسط لثههای ملتهب در اطراف محل ایمپلنت ایجاد میشود.
هر چند ممکن است ترسناک به نظر برسد، اما خطر رد ایمپلنت توسط بدن نادر است (بر اساس آمار، موفقیت ایمپلنت حدود 93 تا 95 درصد است). حتی اگر ایمپلنت توسط بدن رد شود، میتوان ایمپلنت دیگری را در همان محل قرار داد، به خصوص اگر علت رد ایمپلنت شناخته شده باشد و بتوان از آن جلوگیری کرد.
اگر به رد ایمپلنت دندان توسط بدن مشکوک هستید چه باید کرد؟
در مرحله اول، اگر بعد از عمل ایمپلنت دندان، عفونتی مانند پری ایمپلنتیت را تجربه میکنید، درمان عفونت بدون نیاز به برداشتن ایمپلنت ممکن است انجام شود. معمولاً التهاب با تمیزکردن کامل عفونت درمان میشود. هرچه زودتر مشکل تشخیص داده شود، شانس بیشتری برای درمان آن وجود دارد.
در صورت آسیب به استخوان اطراف ایمپلنت، این مورد نیز قابل درمان است. اما درمان شامل برداشتن استخوان و سپس انجام پیوند استخوان است تا بتوان ایمپلنت را به درستی به عقب باز کرد.
بسته به میزان آسیب، ممکن است نیاز به برداشتن تاج و ایمپلنت داشته باشید. اصلاح ایمپلنتهای ناموفق میتواند برای بیمارمشکلساز باشد. فرایند برداشتن ایمپلنت میتواند به استخوان و دندانهای مجاور آسیب برساند. انجام صحیح کاشت دندان برای اولین بار بسیار مهم است و همچنین انتخاب یک دندانپزشک متخصص که تمام مهارتها و تجربه برای دستیابی به بهترین نتایج را داشته باشد بسیار مهم است.
مهم نیست که کجا روش کاشت دندان خود را انجام دهید، مهم این است که از خطرات آن اطلاعات کافی داشته باشید و دندانپزشک شما مهارت و تجربه لازم برای به حداقل رساندن خطرات را داشته باشد و در عین حال سرمایه گذاری ارزشمند شما در سلامت دندان را تضمین کند.