چرا معمولاً به زنان باردار انجام ایمپلنت دندان توصیه نمی شود؟
ایمپلنت دندان زنان باردار | عمل کاشت ایمپلنت دندان در بیمار به خودی خود خطری نه برای زن باردار دارد و نه برای جنین ، اما عوامل خطری وجود دارد که در این موارد باید در نظر گرفته شود. برخی از دلایلی که نشان می دهد ایمپلنت های دندانی و بارداری همیشه باید از هم جدا شوند به شرح زیر است :
همراه ما باشید با مطالب آموزنده و خواندنی از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان :
- باید ها و نباید های نحوه خوابیدن بعد از تزریق چربی
- آشنایی با بهترین ایمپلنت شهرکرد – بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد در دکتر اف
- ریسک انجام جراحی فک
- بهترین ایمپلنت اصفهان – بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان در دکتر آف
- درمان همزمان ایمپلنت و ارتودنسی !
- بهترین متخصص ایمپلنت شهرکرد
- بررسی روش های جراحی لیفت سینوس فک بالا
نوسانات هورمونی
اولین جنبه ای که باید مورد توجه قرار گیرد، تغییر هورمونی است که در دوران بارداری رخ می دهد، این نوسانات می تواند بر روی یکپارچگی ایمپلنت دندانی تأثیر بگذارد و باعث شود که بهبود بافت کاملاً اصولی اتفاق نیوفند. که این عمل بر روند انطباق استخوانی ایمپلنت دندان تأثیر می گذارد و مانع از ادغام صحیح آن در سطح استخوان می شود. این تغییرات همچنین میتواند در لثهها منعکس شود، آنها را متورم کرده و مداخله در آن ناحیه و بهبودی بعدی را دشوار کند.
لثه ها در دوران بارداری
همانطور که گفتیم لثه ها در این دوران خونریزی و حساسیت بیشتری دارند، به همین دلیل عفونت در ناحیه جراحی راحت تر پخش می شود و بار دیگر بهبودی ایمپلنت ها دشوارتر می شود.
مشکلات بیهوشی
ایمپلنت های دندانی در اکثر موارد مانند بسیاری از روش های دندانپزشکی مانند پرکردن، بازسازی، کانال ریشه، کشیدن دندان و غیره تحت بی حسی موضعی قرار می گیرند. استفاده از بی حسی موضعی در مقادیر کم در دوران بارداری یا شیردهی هیچ گونه منع مصرفی ندارد، اما ممکن است مواردی وجود داشته باشد که پس از اتمام کاشت فیکسچر نیاز به استفاده از آرامبخش، آنتی بیوتیک و چرک خشک کن ( به جهت جلوگیری از عفونت) باشد که معمولاً در دوره بارداری توصیه نمی شود.
و همانطور که قبلاً اشاره کردیم، ایمپلنت دندان اصفهان درمانی است که زیبایی و عملکرد لبخند ما را بازیابی می کند، اما در این شرایط خاص در زندگی بسیاری از زنان، به چیزی تبدیل می شود که به وضوح می توان آن را تا پایان شیردهی به تعویق انداخت.
عکس برداری
برای انجام پروسه کاشت ایمپلنت دندانی، ارزیابی قبلی از دهان و دندان بیمار لازم است. این شامل انجام عکسبرداری با اشعه ایکس است که برای زنان باردار توصیه نمی شود.
در صورت بارداری چه زمانی می توانم به دندانپزشک مراجعه کنم؟
زنان باردار از پوسیدگی، شکستگی دندان، زخم یا حتی بیماری های پریودنتال مصون نیستند. در صورت بروز این اتفاق باید به دندانپزشک مراجعه کنند تا راه حلی برای مشکل خود بیابند و یا در صورت نیاز به ایمپلنت دندان با کلینیک دندانپزشکی خود در تماس باشند تا بتوانند آن را تحت نظر داشته باشند و در نتیجه از بروز هرگونه عارضه احتمالی جلوگیری کنند.
خانمهای باردار میتوانند و باید مانند سایر بیماران، چه مشکلات دهانی داشته باشند و چه نه هر ۶ ماه یک بار برای معاینه به دندانپزشک مراجعه کنند.