چسب ایمپلنت ؛ راهکاری برای پیوند پایه ایمپلنت به روکش دندان | متخصص ایمپلنت اصفهان
چسب ایمپلنت | پیوند پایه ایمپلنت به روکش دندان شامل استفاده از چسب و یا به کار بردن پیچی مخصوص میباشد. هر یک از این روشها ویژگیها و مزیتهای مخصوص به خود را دارند.
معمولاً چسب ایمپلنت برای اتصال روکش ایمپلنت مورد استفاده قرار میگیرد که صد درصد با دیگر چسبها تفاوتهای زیادی دارد. نام دیگر چسب دندان پزشکی، سمان است و کاربرد آن برای پر کردن حد فاصل بین اباتمنت و روکش و نیز متصل کردن آنها در فرایند ایمپلنت میباشد.
این نکته را هم باید به خاطر داشته باشید که اگر روکش ایمپلنت دندان با چسب متصل شود، میتواند زیبایی مختص به خود را داشته باشد؛ چرا که دیگر در حفرههای دندان پیچ وجود نخواهد داشت و روکش ایمپلنت میتواند به صورت یکدست زیبایی روکش دندان را به نمایش بگذارد؛ همچنین در مقابل دندان قروچه و جویدن چسب میتواند بسیار مقاوم عمل کند.
ناگفته نماند که نگهداری از روکش دندانی که با چسب متصل شده است هم بسیار آسان است و شما را با افزایش عمر روکش ایمپلنت روبرو میکند. در این روش برای جلوگیری از شل نشدن چسب، باید به ارتفاع دیواره اباتمنت بسیار توجه داشت تا به خوبی دندان درون آرک قالب جای گیرد. امروزه برای انواع روکشهای ایمپلنت از چسب استفاده میکنند که انواع مختلفی داشته و با توجه به جنس و شرایط ایمپلنت مورد استفاده قرار میگیرد.
همچنین باید توجه نمود که این چسبها به لحاظ کیفیت و دوام تفاوتهایی با یکدیگر دارند.
همراه ما باشید با لینک کاربردی از سایت دکتر مهران دانشمند بهترین متخصص ایمپلنت اصفهان :
چسب ایمپلنت دندان
چسب های دندانپزشکی دو نوع اند، یا رزین هستند یا پایه اسیدی دارند. این چسب ها معمولا با ترکیب پودر و یک محلول ساخته می شوند. در چسب هایی که پایه اسیدی دارند از پودر سیلیکات یا اکسید فلز پایه و محلول اسیدی که با آن ترکیب می شود استفاده می شود.
از مهم ترین چسب های دندانپزشکی می توان به: اوژنول اکسید روی؛ فسفات روی؛ پلی کربوکسیلات؛ گلاس آیونومر و رزین کامپوزیت اشاره کرد. برخی چسب ها که ترکیب قوی تری دارندبه عنوان چسب دائمی استفاده می شوند و برخی چسب ها که ترکیب ضعیف تری دارند به عنوان چسب موقت استفاده می شوند. این چسب ها هرکدام خواص متفاوتی دارند. دندانپزشک متناسب با شرایط بیمار و نوع درمان و جنس روکش ایمپلنت، بهترین چسب را انتخاب می کند.
چسب ایمپلنت برای بدن مانند مانند یک ماده خارجی مهاجم تلقی می شود. یکی از دلایل ناموفق شدن فرایند کاشت ایمپلنت با این متد، بقایای چسب در حاشیه مخاطی است که باعث بروز مشکل می شود و شما دیر متوجه آن می شوید. چسب محل مناسبی برای پلاک و جرم است. گاهی اوقات تأثیر چسب بر بافت های اطراف ایمپلنت پس از گذشت چند سال مشخص می شود. ضایعت التهابی که در اثر تماس چسب با بافت ها به وجود می آید منجر به تحلیل رفتن شدید استخوان و از دست دادن ایمپلنت می شود بنابراین می تواند مخرب باشد.
بدترین عارضه برای کسی که ایمپلنت کاشته است، تحلیل رفتن استخوان است. تحلیل رفتن استخوان اطراف ایمپلنت به معنای از دست دادن ایمپلنت است. بقایای چسب که در تماس با بافت ها قرار می گیرد حتی اگر باعث تحلیل رفتن استخوان نشود تأثیر مخربی بر روی بافت نرم مانند لثه دارد. هم چنین بر روی زیبایی کاشت دندان نیز تأثیر بدی دارد.
در مواردی ممکن است ایمپلنت هم چنان به استخوان فک متصل باشد اما هایپرپلازی بافت نرم یا پسروی لثه ناشی از التهاب حاصل از چسب باعث می شود نتیجه درمان برای بیمار و دکتر غیر قابل قبول باشد.
برای موفقیت آمیز بودن فرایند اصلاح طرح لبخند با ایمپلنت موارد زیادی است که باید به آن ها توجه کرد. اگر بخواهیم دو روش نام برده شده را با یکدیگر مقایسه کنیم می توان گفت بافت نرم اطراف ایمپلنت هایی که روکش آن ها با پیچ متصل شده است سالم تر از بافت نرم اطراف ایمپلنت هایی است که روکش شان با چسب متصل می شود. می توانید اباتمنت های سفارشی طراحی کنید که دارای حاشیه هایی باشد که بالاتر از سطح لثه ها قرار بگیرد تا بتوان چسب را راحت و کامل برداشت.
خدمات تخصصی دندانپزشکی دکتر مهران دانشمند متخصص ایمپلنت اصفهان و شهرکرد:
- کاشت دندان: جایگزینی دندان ها ی از دست رفته با ایمپلنت های تیتانیومی
- اوردنچر : رفع لقی دندان های مصنوعی با استفاده از ایمپلنت های فکی
- ایمپلنت دیجیتال : کاشت ایمپلنت با استفاده از تکنولوژی طراحی ۳ بعدی
- ایمپلنت بدون جراحی : کاشت ایمپلنت به روش پانچ
- پیوند استخوان : افزایش و بهبود سطح استخوان در موارد تحلیل شدید لثه برای کاشت ایمپلنت
- جراحی دندان نهفته : خارج سازی دندان های عقل و سایر دندان های نهفته در استخوان
- ایمپلنت فوری
- ایمپلنت all on 4
- پیوند لثه
- ایمپلنت بدون درد
- ایمپلنت آمریکایی سوئیسی کره ای آلمانی
سایر خدمات:
- Buccal fat : جراحی برداشتن تودههای چربی از گونههای پر با هدف باریک سازی و ایجاد انحنای بیشتر در افراد دارای صورت گرد
- تزریق ژل ( فیلر ) خط خنده : برطرف نمودن شیارهای ایجاد شده با افزایش سن در اطراف بینی و لب و جوانسازی صورت
- تزریق ژل ( فیلر ) لب و گونه : حجیم سازی و فرم دهی لب ها و رفع شیارها و چروک ها اطراف
- لیفت پیشانی : رفع چین و چروک پیشانی و افتادگی ابروها و پلک
- لیفت شقیقه : بالا بردن و فرم دهی نوک ابروها
- لیفت صورت : رفع افتادگی گونه و چین و چروک های صورت ، گونه و غبغب
- ساکشن غبغب : رفع چربی های ناحیه زیر فک و زاویه سازی
- بلفاروپلاستی : بر طرف کردن افتادگی و پف پلک ها
- تزریق چربی : برداشت چربی از بدن خود فرد و تزریق به نواحی مختلف صورت جهت افزایش حجم و جوان سازی
- جراحی فک : اصلاح مشکلات ناشی از رشد زیاد یا عدم رشد کافی فک ، اصلاح مشکلات ظاهری فک ها ، مشکلات جویدن و تنفسی
- رینوپلاستی : اصلاح مشکلات ظاهری و تنفسی بینی
- اتوپلاستی : اصلاح مشکلات ظاهری لاله ی گوش
- جراحی تومورهای فک و صورت و سرطان های ناحیه ی دهان و صورت
- جنیوپلاستی : اصلاح ظاهر چانه
- تروما : درمان شکستگی ها یا پارگی های ناحیه ی سر و صورت